Szerintetek ez így gáz lesz? És nincs valami videó ahol megmutatják, hogy kell feltenni a soros póthajat úgy, hogy ne eshessen le bármelyik pillanatban a fejemről?
Mielőtt bárki is leszólna, hogy póthajat vittem 15 évesen, azért vettem, mert a fodrász elcseszte a hajamat, mert túl rövidre vágta és kiengedve nagyon nagyon nagyon gázul néz ki. Holnap délután pedig tablófotózás lesz. És ma voltam fodrászkellékesnél és ott vettem 990-ért egy ilyen soros póthajat meg tesóm még vett ilyen cuccokat, amikkel kiszívjuk az eredeti hajamat, hogy olyasmi színű legyen, mint a póthaj és arra gondoltam, mivel most kb vállig ér az eredeti hajam, a póthaj meg mell alá, hogy az eredeti hajamat majd kivasalom....szak úgy nem tudom, nem fog gázul kinézni, hogy mell alá ér az alsó haj (vagyis a póthaj) az eredeti meg csak az államig?
Ez így rossz lesz nagyon?
És ha vslaki tudna linkeéni videót, azt megköszönném.
15l
Ez így nagyon gáz lesz, virítani fog róla hogy az ott műhaj. Természetes hatáshoz több sor kéne különböző hosszúságokban, hogy egybeolvadjon a hajaddal.
Hajat szívatni meg többször kell, egy alkalom után max foltos leszel, narancs meg vörös színekben... legalábbis leggyakrabban így szokott lenni. Inkább a mostani hajadból csinálj valamit.
Amúgy a póthajat úgy kell berakni hogy tupírozod kicsit a hajad tövét ott ahova csatolod majd, lakkot is fújhatsz rá, akkor kevésbé lesz csúszós.
Köszi
De régebben már volt kiszívva a hajam és csak egyszer csináltuk, de nem lettem foltos. Meg az eladó csaj is valami olyasmit mondott a fodrászkellékesnél, hogy az én hajamhoz nem kell olyan erős nem jut most eszembe micsoda, szóval ami kiszívja a hajat, mert amúgy is elég világos a hajam. Szóval gondolom ha a szőkésbarna hajamat kiszívnánk, nem lenne benne vöröses folt, az úgy hallottam, a sötét hajúaknál szokott lenni, amikor világosítani akarják vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!