Gáz ha fiú létemre szolizni járnék a szebb arc érdekében?
Figyelt kérdés
csak a pattanások miatt, nagyon zavarnak már, és mindent megpróbáltam, bőrgyógyász is felírt gyógyszert, számtalan krémet használtam, de semmi2016. febr. 13. 18:14
1/6 anonim válasza:
A szoli nem tenne jót.
Csak további gondokat okoznál a bőrödnek.
2/6 anonim válasza:
A pattanásokon a szoli nem segít, ahhoz a pattanások okát kéne megtalálni, egészségesen élni, bio szerek, kerülni mindent amire érzékeny lehet a bőr, akár mosószerek, akár sampon, ételek, italok, stb. A szolival csak több gondot okozonál a bőrödnek. Akkor már jobb ha szaunázni jársz. Meg keress egy jó kozmetikust.
3/6 anonim válasza:
nem számít hogy fiú vagy, vagy lány. ha akarsz akkor menj be és ne gondolkozz azon, hogy a társadalom mit gondol. magadért mennél, nem?
bár őszintén a szolisok iszonyúan műen néznek ki egy idő után, tehát nem kell túlzásba esni.
4/6 A kérdező kommentje:
csak párszor szeretném, nem az a célom hogy műbarna legyek :D elég falfehér vagyok viszont tehát egy pici szín nem ártana, de elsősorban az aknék miatt próbálnám ki ugyanis elég sokan mondták már hogy az megtisztítja a bőrt
2016. febr. 13. 18:32
5/6 anonim válasza:
Nem tisztítja meg a bőr!
Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor senki sem lenne pattanásos. Ne dőlj be ilyen hülyeségeknek.
Olvasd el ezt:
Pont a mitesszerek képződését segíti elő :)
6/6 Sunshinedoll válasza:
A szolárium az égvilágon semmit nem fog javítani a pattanásaidon, sőt, a gyulladást csak fokozni fogja, elősegíti a korai bőröregedést, és a pattanás utáni foltok be fognak barnulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!