Hogyan lehet kimosni a hajból a waxot?
Figyelt kérdés
Megmostam egyszer, ragacsos maradt. Megmostam másodszor, jobb lett, de még mindig ragacsos. Harmadszorra is megpróbáltam, biztos ami biztos, de érzem, hogy enyhén ragad. Jó alaposan megmostam. Mivel lehetne kiszedni teljesen? Köszönöm!2016. febr. 11. 22:12
1/5 anonim válasza:
Jó minőségű samponnal meg valószínűleg túl sok waxot tettél rá, de egyébként az alkoholnak le kell oldania.
2/5 anonim válasza:
Szodabikarbonat tegyel a samponodba es ugy mosd
3/5 anonim válasza:
Mosás előtt tegyél fel egy olajpakolást.
4/5 anonim válasza:
Bármelyik samponnak boldogulnia kell a wax-szal. Vannak direkt tisztító samponok, amik a hajon lévő mindenféle szermaradványok leszedésére lettek kifejlesztve. (mint pl. hajlakk, zselé, szilikon)
5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült végül kiszednem a Lidl-ben kapható CIEN márkájú tusfürdővel :D Pedig próbáltam többféle samponnal is, de azok nem vitték ki rendesen. Ez elsőre gyönyörűen kivitte. Lehet bármelyik más tusfürdő kivitte volna, de csak ez volt itthon.
A wax márkája egyébként a DM-ben kapható "Balea".
Köszönöm az összes választ!
2016. febr. 13. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!