Ricinus olajat mivel lehet kimosni a hajból?
Ricinus olajjal szeretném ápolni a hajam, illetve hogy gyorsabban nőljön, de tanácstalan vagyok, hogy mivel/hogyan mossam ki? Esetleg mivel lehetne felhígítani, hogy könnyebben kijöjjön? És nektek mi a tapasztalatok van eddig a ricinus olajjal?
Minden normális válaszolónak megy a zöld pacsi. :)
Samponnal lehet kimosni, miért, mit hittél??
Egy tojássárgájával, vagy oliva/kókusz/argán stb. olajjal is keverheted. Elvetemültek rozmaring/teafa/eukaliptusz/cédrus/levendula illóolajat is cseppenthetnek hozzá, úgy viszont egy egész éjszakára semmiképpen sem maradhat fent.
Nekem kb. semmit nem csinált a hajammal, mondom ezt úgy, hogy 2 pici üvegcsét, tehát 60ml-t elhasználtam. Elsőre puhább lett a hajam, ez az össz teljesítménye. Talán adok még neki mégegy esélyt.. veszek mégegy üveggel, ha úgysem hat, hát nem hat. A hajam egyébként nem hullik tőle, pedig a fejbőrömre is bőven került belőle minden alkalommal. Ez talán azért van, mert heti 3-szor mosok hajat, de csak egyszer teszek fel pakolást, ráadásul masszírozom mosás közben a fejbőrömet, így nem tudja eltömíteni
Nekem sosem volt gondom a kimosással, ugyanúgy mosom utána a hajam, mint máskor.
A kiszőkített hajra nekem jó, mert puhább lesz tőle a hajam és a szárazságot enyhíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!