Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki tud nekem haj témában...

Valaki tud nekem haj témában segíteni, ez nagyon szétcseszné a hajam?

Figyelt kérdés
Kb vállig erő hajam van és ezt szeretném őszre festetni viszont az hallottam hogy nagyon roncsolná a hajam,ez igaz?A másik hogy fodrász megtudná normálisan csinálni vagy inkább otthon(utóbbi esetben milyen festéket vegyek?)illetve mivel mossam a hajam ha ez megvan(nyilván ezt a fodrász is megtudja mondani de én nagyon nem értek a témához).

2016. febr. 7. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen színű a hajad, festett, milyen állagú, milyen vastagságú, egészséges vagy sem?
2016. febr. 7. 16:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Eredetileg barna a hajam,tavaly május óta rendszeresen feketére volt festve olyan november elején lett egyik oldalt szőkítve majd azon a részen zöldre festve,fodrász nagyon nem szokta mondani milyen "minőségű" a hajam egyszer beszélt róla egy,akkor agyon-vissza dicsérte.
2016. febr. 7. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Először le kell szedni a hajadról a festékeket. Történhet szőkítőporral, de színleszedővel is. Utána egységes alapot kell csinálni, aztán mehet rá a megfelelő festék vagy színező. Hogy milyen az attól függ, hogy pontosan mit és hogyan szeretnél. (a szürkének is elég sok változata van, az árnyalatról nem is beszélve, aztán lehet a hajtő sötét, vagy egyforma az egész... stb)

Az ápolás természetesen más, mint a sima hajnál, speciális sampon kell hozzá, különben nagyon hamar kikopik. Ezt a fodrásznak tudnia kell.

Otthonra nem ajánlom, mert ha egyáltalán nem értesz hozzá, nem csináltad még, akkor inkább ne kísérletezz.

Nem mindegyik fodrász tud extrém színt elkészíteni, járj utána, hova menj. (én simán megkérdezném az utcán azt az embert, akinek hasonló haja van, hogy hova jár)

2016. febr. 9. 14:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ment a zöld kéz^^
2016. febr. 9. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!