Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet még szőke a hajam?

Lehet még szőke a hajam?

Figyelt kérdés

A rendes haj színen sima barna.

szőke ombre lett a vége, majd szokére akartam festettni mire a fodrász be mellir csíkozta és ennyi. nekem nagyon nem tetszett..el lehet képzelni hogy nézett ki. ombre a vege a teteje "csíkos". gyönyörű volt. ezért én el mentem a rosszmanba és vettem a lorealos haj vilagositot. az a sinkiss jelly vagy mi a neve..szépen szőke is lett..csak aztán el kezdett vörösedni pánikba estem és az első euros marketbe vettem egy fekete haj szinezőt (azóta is szídom a napot) be is szineztem a hajam fekete lett. elso haj mosás utan barna,masodiknal szurke és most a hatmadiknál kék...azóta vagy 20x hajat mostam (egy nap alatt) de sehogy se jön le. megyek fodrászhoz jövőhéten és szőkér szeretnék. (mester fodrász) ez elaőre igy megy? (nem erdekel a szivatás, csak legyen szép hajszínem.)

2016. febr. 5. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Mesterfodrásznak nem fog gondot okozni hogy szőke legyél. Leszedi a feketét amit rákentél, alatta ott a szőke, azon javít megfelelő festéssel és kész.
2016. febr. 5. 21:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Mesterfodrász vagy sem, csodát ő sem tud tenni. Megvan a technológiája a dolognak, és bizony előfordulhat, hogy ennyi felesleges otthoni festegetéstől már csak több alkalom után leszel olyan, amit szerettél volna. A fodrász a hajat is kíméli, nem fog olyat tenni, amivel biztosan tönkreteszi, és hiába a jó anyagok, azért minden vegyszeres beavatkozás megviseli azt.
2016. febr. 6. 07:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2016. febr. 9. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!