Lehet még szőke a hajam?
A rendes haj színen sima barna.
szőke ombre lett a vége, majd szokére akartam festettni mire a fodrász be mellir csíkozta és ennyi. nekem nagyon nem tetszett..el lehet képzelni hogy nézett ki. ombre a vege a teteje "csíkos". gyönyörű volt. ezért én el mentem a rosszmanba és vettem a lorealos haj vilagositot. az a sinkiss jelly vagy mi a neve..szépen szőke is lett..csak aztán el kezdett vörösedni pánikba estem és az első euros marketbe vettem egy fekete haj szinezőt (azóta is szídom a napot) be is szineztem a hajam fekete lett. elso haj mosás utan barna,masodiknal szurke és most a hatmadiknál kék...azóta vagy 20x hajat mostam (egy nap alatt) de sehogy se jön le. megyek fodrászhoz jövőhéten és szőkér szeretnék. (mester fodrász) ez elaőre igy megy? (nem erdekel a szivatás, csak legyen szép hajszínem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!