Mitől lett vörös a barátnőm szőke haja, hogy lehet visszacsinálni?
Sziasztok!
Minap az egyik osztálytársam haja elkezdett vörös árnyalatban pompázni. Eredeti szőke haja volt, és semmit nm csinált vele. Elmondása szerint egyszer tett rá egy pakolást, ami mézből, C-Vitamin porból, balzsamból, kókuszolajból állt. Karácsonyra kapott egy sampont, golgotavirágost, ezt használta. A pakolást rátette a hajára, szőkűlt is, majd utána 2-3 nappal vörösödött a haja. Szegény nagyon kétségbe van esve. Mostmár Shauma szőkítő vagy hamvasító sampont használ (nem emlékszem pontosan :'( ), de nem nagyon segít rajta. Mivel nagyon szomorú miatta, gondoltam megkérdezlek titeket :)
Mitől lehetett az efféle elváltozás, hogyan lehet megszűntetni/ visszacsinálni festés nélkül?
Köszönöm!
Kriszta.
amúgy a c-vitamint minek tette a hajára? az eléggé szárít, azok szokták használni akik a festett hajukat szeretnék világosítani természetes módon. de pakolásba nem igen kéne ilyet rakni, mint írtam nem túl hajbarát dolog.
ha használja a hajhamvasító termékeket, akkor biztos vagyok benne,hogy vissza fog állni a szín a normálisba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!