Vörös vagy szőke áll jobban szerintetek?
Figyelt kérdés
Alapból rockeresen öltözködöm, tudom a felnyírással nem mindenkit nyertem meg. Szerintetek melyik szín lenne jobb?
Vörös: [link]
Szőke: [link]
2016. jan. 20. 01:27
1/12 anonim válasza:
Nekem a szőke jobban tetszik. Eredetileg milyen színű a hajad?
2/12 anonim válasza:
Szőke. Egyértelmű. A vörös azért nem, mert inkább vadabb külsőt kölcsönöz és amúgy meg szelíd arcod van. :)
3/12 A kérdező kommentje:
Eredetileg sötétbarna a hajam.
Az öltözködésem eléggé vad pedig szóval ilyen szempontból beleillik a vörös :D
2016. jan. 20. 05:33
6/12 anonim válasza:
Mivel egy cuki kislánynak tűnsz, nem egy szexi vad démonnak, így inkább a szőke.
7/12 A kérdező kommentje:
Pedig egyáltalán nem öltözöm cuki kislánynak, olyan ruhákban járok mint aki vámpírvadász akar lenni :D
2016. jan. 20. 17:19
8/12 anonim válasza:
Szerintem te már eldöntötted, hogy vöröset szeretnél ;)
9/12 A kérdező kommentje:
Igazából igen is meg nem is, eddig vörös volt (a képnél szebb csak nagyon ritkán készül rólam kép szal csak ezt találtam) de úgy döntöttem uncsi, barátnőm meggyőzőtt a szőkéről, mondván ha nem tetszik visszafestem, viszont most hogy szőke mintha hiányozna a vörös de nem akarom hiába tönkretenni a hajam szőkítéssel meg sokak szerint jól áll, bár azt is mondják hogy nem illik annyira hozzám szóval tényleg nem tudom :D
2016. jan. 20. 22:28
10/12 anonim válasza:
Szerintem meg a vörös jobban áll.! szőke hajjal kislányosnak tűnsz, pedig nem vagy már 10éves.:D
mivel, h rocker a stilusod, a vörös sokkal,desokkal jobb áll alapból is.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!