Körömreszelés ellenére is beszakad a körmöm általában oldalt. Miért és mit lehet ellene tenni?
Ha növesztem a körmöm és visszareszelem, akkor is egy idő után betörik oldalt a sarkában elől, egyenesen a húsomig,ami eléggé fáj is ilyenkor. Nem gyengék pedig a körmöm.
Csak elöl szoktam reszelni, úgy értem hogy políroznia tetején nem, nem is tudom hogy kell( illetve kell-e egyáltalán)? Én csak visszareszelni szoktam.
Alapvetően is pedig szép, hosszúkás körmemim vannak, ami hogy kicsit hosszabb és belakkozom, azt gondolják, hogy műköröm.
Olyan lenne, ha el tudnám érni, hogy ne törjön/szakadjon be folyton.
Hogyan kezeljem/reszeljem tippek?
Én nem reszelem. Ha hosszú, akkor levágom a megfelelő méretre, csak annyit reszelek, hogy ne akadjon bele semmibe. De nem a hosszát reszelem le.
Mindig teszek rá lakkot, általában csak átlátszót, de azért az is védi, jobban, mintha semmi sem lenne rajta.
Soha nem törik le csak úgy. Max. ha valamibe beakadok.
Nem vitaminhiány, mert amúgy erős, de ezt nem tudtam, köszönöm a tippeket!
Mindkettőben volt új infó, amit ki is próbálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!