Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Körömreszelés ellenére is...

Körömreszelés ellenére is beszakad a körmöm általában oldalt. Miért és mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés

Ha növesztem a körmöm és visszareszelem, akkor is egy idő után betörik oldalt a sarkában elől, egyenesen a húsomig,ami eléggé fáj is ilyenkor. Nem gyengék pedig a körmöm.

Csak elöl szoktam reszelni, úgy értem hogy políroznia tetején nem, nem is tudom hogy kell( illetve kell-e egyáltalán)? Én csak visszareszelni szoktam.

Alapvetően is pedig szép, hosszúkás körmemim vannak, ami hogy kicsit hosszabb és belakkozom, azt gondolják, hogy műköröm.

Olyan lenne, ha el tudnám érni, hogy ne törjön/szakadjon be folyton.

Hogyan kezeljem/reszeljem tippek?

2016. febr. 4. 18:41
 1/5 A kérdező kommentje:
jav.: *Olyan jó lenne, ha el tudnám érni; a kimaradt "a" betűkért meg bocsi :)
2016. febr. 4. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Vitamint kéne szedne, valószínűleg az a baj. Reszelni pedig csak egy irányba szabad, nem oda-vissza, mint favágásnál.
2016. febr. 4. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nem reszelem. Ha hosszú, akkor levágom a megfelelő méretre, csak annyit reszelek, hogy ne akadjon bele semmibe. De nem a hosszát reszelem le.

Mindig teszek rá lakkot, általában csak átlátszót, de azért az is védi, jobban, mintha semmi sem lenne rajta.

Soha nem törik le csak úgy. Max. ha valamibe beakadok.

2016. febr. 4. 19:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem vitaminhiány, mert amúgy erős, de ezt nem tudtam, köszönöm a tippeket!

Mindkettőben volt új infó, amit ki is próbálok! :)

2016. febr. 4. 21:24
 5/5 anonim válasza:
Háziorvossal írattam fel még régebben A-vitamin olajat, mert rendszeresen beszakadtak a körmeim (körömlakk, körömlakklemosó hatására). Kis ecsettel felvittem a körmökre, és a körömágybőrre. Pár nap múlva látszott is a változás. Olcsónak nem olcsó, de a kis kiszerelés is sokáig elég. Érdemes lenne megpróbálni szerintem. :)
2016. febr. 5. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!