Hogyan tudnám eltüntetni a pigmentfoltjaimat? A kövirózsa krém mennyire segít?
Hát nekem sem a kövirózsa, sem az ephelis (ha jól emlékszem ez a neve) gél nem használt semmit. Tejeskávé foltom van a lábszáramon, majdnem tenyérnyi méretű. Bőrdokinál is voltam vele és azt mondta, hogy ezzel semmit nem lehet kezdeni. Kérdeztem, hogy vmi lézeres kezelés vagy ilyesmi, de a kiterjedése miatt nem lehet...
Azért ha neked beválik vmi, oszd meg velem, hátha nálam is műkszik :D
Köszönöm a válaszokat!
". válaszoló! :) Nagyon sajnálom, hogy neked nem jött be..:( Nekem is azt mondták, hogy nem lehet vele mit kezdeni, örökké a hátamon marad..:/ Olvastam egy úgynevezett "hámlasztástól". Be kell kenni azzal a bizonyos savas krémmel x ideig és lehámlik az a bőr...nemis tudom..:D Keress szerintem rá! ;) Még kutakodok, és ha valami bevál, szólók! :)
Nekem is születésem óta vannak/voltak pigmentfoltjaim.
Amiket anno több mint tíz éve kezeltek lézerrelazok akkorszinte 80%-ban elhalványultak. Nem sötétedtek vissza pedig azóta sokszor érte fény és még szoli is.
Pedig csak egyszer voltam velük akkor.
Most újra járok és javul a helyzet azokat is kezelik amiket akkor még nem kezeltettem.
Elvileg szinte teljesen el lehet tüntetni őket csak a megfelelő kezelést kell megtalálni mert minden pigmentfolt másra reagál jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!