Szerintetek igénytelen hatású az ombre haj?
Engem nem különösebben izgat a dolog, szeretem a hajszínem, nem is festetném be. Csak sokszor hallom azt, hogy az ombre olyan, mintha le lenne nőve a haj festés után. Szerintem viszont csak az elcseszett ombrék néznek ki úgy, nem azok, amikben szép fokozatos a színváltás.
Szóval csak unatkozom (vége a vizsgaidőszaknak), de azért írjatok véleményt, kíváncsi vagyok. :D
23/L
"Amikor 16 évesen úgy döntöttem, nem festem tovább a hajam, befesttettem a saját hajam színével, aztán csókolom."
Jó neked. Mikor én úgy döntöttem 16 évesen, hogy az addig szőkített hajamat visszafestem barnára, foltos lett és visszakopott.
Szerintem pont a szőkénél olyan a lenövés, hogy még tűrhető. Persze nem Gwen Stefani-ra gondolok, akinek egyszínű, nagyon világos haja van. De ha valakinek mondjuk élénkvörös a haja, a töve meg egérszürke, sokkal cikibb. Vagy amikor a fekete nő le, és ott a barna. Sok sztárnak is le van nőve a szőke haja, és ha egyszínű a szemöldökkel, nem annyira rossz.
Nekem az ombre az ilyen sötétebb embereken nem tetszik, mint a Kardashian-ék.
Az én hajam nem kifejezetten ombre, igazából a véletlen műve. Szőkére festem régóta, és egy árnyalattal sötétebb szőkét vettem, mint eddig. A hajam a fejem tetején így sötétszőke, az alja meg nagyon világosszőke, de én sem vettem észre, csak amikor megfogtam a végét, és a tövéhez tettem.
Nem lehet rossz am egy ilyen visszafogott ombre. Bizonyos fenyben/megvilagitasban biztosan latszik is. :)
En azert festettem a hajam, hogy hatha kevesbe fog zsirosodni, de nem valt be. A dauer viszont igen, es nem ment tonkre bele a hajam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!