Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek igénytelen hatású...

Szerintetek igénytelen hatású az ombre haj?

Figyelt kérdés

Engem nem különösebben izgat a dolog, szeretem a hajszínem, nem is festetném be. Csak sokszor hallom azt, hogy az ombre olyan, mintha le lenne nőve a haj festés után. Szerintem viszont csak az elcseszett ombrék néznek ki úgy, nem azok, amikben szép fokozatos a színváltás.

Szóval csak unatkozom (vége a vizsgaidőszaknak), de azért írjatok véleményt, kíváncsi vagyok. :D

23/L

2016. jan. 29. 19:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A szép ombre nem igénytelen, de az utcán 30-ból max 1 olyan. A többi meg tipikus otthon festett ocsmány lenőtt haj. Normális ombrét csináltatni igen drága, mesterfodrász kell hozzá. Nyilván nincs rá pénze mindenkinek.
2016. jan. 29. 19:45
 2/13 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem. Szerintem a lenövéssel sincs baj, de ha az ombre jól megvan csinálva, akkor még csak nem is olyan, mintha le lenne nőve.
2016. jan. 29. 19:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy tisztességesen elkészítet ombre nagyon szép tud lenni, de a legtöbb nagyon el van rontva, nincs meg benne az átmenet.

De ez egy elég szubjektív dolog, mindenkinek más tetszik.

2016. jan. 29. 19:50
 4/13 A kérdező kommentje:
Nincs baj a lenövéssel?? Vitatkoznék. :D Amikor 16 évesen úgy döntöttem, nem festem tovább a hajam, befesttettem a saját hajam színével, aztán csókolom. De hogy valaki csak hagyja nőni meg nőni...
2016. jan. 29. 19:51
 5/13 A kérdező kommentje:

Lehet, tényleg akad olyan, akinek az tetszik, hogy hirtelen éles színváltás van a hajában, de mivel az sokakat lenövésre emlékeztet, ezért nem hiszem, hogy olyan nagy divatja lenne. Vagy akkor az lehetne váltakozó, tehát pl. barna-szőke-barna-szőke csíkok

... mint a melír, csak vízszintesen. De ez már nagyon extrém. :3

2016. jan. 29. 19:54
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha normálisan van megcsinálva az szép.

Múltkor egy fekete csajt láttam, kék volt a haja vége, feketéből sötét majd világos kék lett. Azóta is az ő haja az egyik legszebb amit valaha láttam.

De a legtöbb ombre gáz. Valóban olyan mintha le lenne nőve. Általában mindenkin azt látom, a normális verzióból pedig csak elvétve akad.

Jók a környéked fodrászai, ha csak a szép átmenetes verzióval találkozol. :)

2016. jan. 29. 20:18
 7/13 Kenzo Tenma ***** válasza:
Szerintem nem az, nekem tetszik is. Vízszintes melírt meg még nem is láttam. De tetszenek az extrém hajak a lányokon, a különleges színek főleg.
2016. jan. 29. 20:36
 8/13 A kérdező kommentje:

#6, az tenyleg nagyon szep lehetett *-*

Kenzo Tenma, nekem is tetszenek a kulonleges szinek, nem mondom, azokat ki is probalnam. Csakhogy nekem eleg komoly fejem van, raadasul joghallgato vagyok... osszeegyeztethetetlen, ha azt akarom, hogy komolyan is vegyenek. Melohelyen sem engednek szerintem. :(

2016. jan. 29. 21:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Van, aki nagyon fent kezdi festeni, az picit lenőtt hatású, akkor is , ha szép de amúgy baromi jókat lehet belőle csinálni. Nekem az elmúlt hónapokban a szőke hajam vége volt lila, pink, zöld és többféle kék, türkizkék. Nagyon megszerettem viselni is és csinálni is ezeket.
2016. jan. 29. 21:27
 10/13 A kérdező kommentje:
#9, most nagyon irigyellek. Biztos csodaszep hajad van. :)
2016. jan. 29. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!