Szerintetek igénytelen hatású az ombre haj?
Engem nem különösebben izgat a dolog, szeretem a hajszínem, nem is festetném be. Csak sokszor hallom azt, hogy az ombre olyan, mintha le lenne nőve a haj festés után. Szerintem viszont csak az elcseszett ombrék néznek ki úgy, nem azok, amikben szép fokozatos a színváltás.
Szóval csak unatkozom (vége a vizsgaidőszaknak), de azért írjatok véleményt, kíváncsi vagyok. :D
23/L
Egy tisztességesen elkészítet ombre nagyon szép tud lenni, de a legtöbb nagyon el van rontva, nincs meg benne az átmenet.
De ez egy elég szubjektív dolog, mindenkinek más tetszik.
Lehet, tényleg akad olyan, akinek az tetszik, hogy hirtelen éles színváltás van a hajában, de mivel az sokakat lenövésre emlékeztet, ezért nem hiszem, hogy olyan nagy divatja lenne. Vagy akkor az lehetne váltakozó, tehát pl. barna-szőke-barna-szőke csíkok
... mint a melír, csak vízszintesen. De ez már nagyon extrém. :3
Ha normálisan van megcsinálva az szép.
Múltkor egy fekete csajt láttam, kék volt a haja vége, feketéből sötét majd világos kék lett. Azóta is az ő haja az egyik legszebb amit valaha láttam.
De a legtöbb ombre gáz. Valóban olyan mintha le lenne nőve. Általában mindenkin azt látom, a normális verzióból pedig csak elvétve akad.
Jók a környéked fodrászai, ha csak a szép átmenetes verzióval találkozol. :)
#6, az tenyleg nagyon szep lehetett *-*
Kenzo Tenma, nekem is tetszenek a kulonleges szinek, nem mondom, azokat ki is probalnam. Csakhogy nekem eleg komoly fejem van, raadasul joghallgato vagyok... osszeegyeztethetetlen, ha azt akarom, hogy komolyan is vegyenek. Melohelyen sem engednek szerintem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!