Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vajon mitől lett hirtelen...

Vajon mitől lett hirtelen tele pattanással a hátam és a vállam?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, és tudom, h mindenki azt mondaná, hogy.. ez normális ebben a korban, , és most jön ki. De szerintem nálam igenis elmúlt ez a korszak, az arcomon már alig van 1-2 pattanás, inkább mitesszer. És eddig soha nem volt a vállamon vagy a hátamon... mi lehet most az oka?

A hajamra is most kezdtem el Revalid-ot szedni (eddig Biovanné-t szedtem)... Szóval mi lehet az ok? A hajamat eddig is kiengedve hordtam.

2008. szept. 17. 20:29
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem ettél túl sok csokit vagy édességet mostanában? Én 21 vagyok és nem voltam sosem pattanásos típus, de amikor sok édességet eszem, akkor azért kijön egy-kettő. De amint "visszaveszek", el is tűnnek.

Ja és van egy barátnőm, akinek meg a kesudiótól és a mogyitól jönnek ki, pedig amúgy neki se szoktak lenni egyáltalán.

2008. szept. 17. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!