Ti szoktátok magatoknak vágni a hajatokat?
Utoljára 5 éve voltam fodrásznál hajvágásra, azóta mindig szép a hajam.
Nem tudják egyszerűen rendesen megcsinálni a fodrászok. Ha szuper drága mesterfodrászhoz mész talán az jó lesz, bár nem tudom mert még nem voltam, nem is lenne pénzem rá.
Drágább, helyileg híresebb fodrászokhoz jártam viszont, de sosem lett jó a hajam. A fufrut mindig elrontották, a végekből dupla annyit végtak, mint meg volt beszélve beszárítani és formázni pedig végképp nem tudnak.
Itthon van rendes fodrászollóm, hogy ne roncsoljam a hajam és szépen le tudom vágni magamnak a fufru részt és a hosszt is. Mindig dicsérik a hajam, szóval annyira rossz nem lehet. :D
Én magamnak vágom mióta pár éve elköltözött a kedvenc fodrászom. Szerintem gyerekjáték, szoktam játszani a fazonokkal, frufruval, most épp csípőig érő fokozat nélküli, elől az arcomat keretező átmenetes tincsekkel.
Lehet itt igénytelennek neveznek, de őszintén, amíg élőben mindenki csak csodálja a hajam, meg azt kérdezik, hogy értem el ezt, addig nem érdekel egy anonim oldal vádaskodása :)
21/N
Még soha az életben nem voltam fodrásznál :D
Régen anyukám vágta (ő sem fodrász), most meg már én magamnak. Mivel hullámos ezért nem akkora baj, hogy ha nem lesz hajszálpontosan egyenes. Derékig érő a hajam, és belegondolva, ha rövidebb lenne, lehet, hogy azt nehezebben is tudnám levágni.
Így meg csak egyszerűen levágom a végét, hol egyenesre, hol V-alakúra.
És mindig megdicsérik, hogy milyen szép a hajam.
Persze ha magamnak egy dizájnos frizurát akarnék, akkor lehet, hogy fodrászhoz mennék. De olyat meg nem szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!