Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti szoktátok magatoknak vágni...

Ti szoktátok magatoknak vágni a hajatokat?

Figyelt kérdés
Milyen eredménnyel?

2016. jan. 27. 13:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindegyik választ hasznosnak találtam, esetleg azt tényleg megírhatnátok hogy melyikőtök fiú. :)
2016. jan. 28. 12:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Utoljára 5 éve voltam fodrásznál hajvágásra, azóta mindig szép a hajam.

Nem tudják egyszerűen rendesen megcsinálni a fodrászok. Ha szuper drága mesterfodrászhoz mész talán az jó lesz, bár nem tudom mert még nem voltam, nem is lenne pénzem rá.

Drágább, helyileg híresebb fodrászokhoz jártam viszont, de sosem lett jó a hajam. A fufrut mindig elrontották, a végekből dupla annyit végtak, mint meg volt beszélve beszárítani és formázni pedig végképp nem tudnak.

Itthon van rendes fodrászollóm, hogy ne roncsoljam a hajam és szépen le tudom vágni magamnak a fufru részt és a hosszt is. Mindig dicsérik a hajam, szóval annyira rossz nem lehet. :D

2016. jan. 28. 14:53
 13/14 anonim ***** válasza:
90%

Én magamnak vágom mióta pár éve elköltözött a kedvenc fodrászom. Szerintem gyerekjáték, szoktam játszani a fazonokkal, frufruval, most épp csípőig érő fokozat nélküli, elől az arcomat keretező átmenetes tincsekkel.

Lehet itt igénytelennek neveznek, de őszintén, amíg élőben mindenki csak csodálja a hajam, meg azt kérdezik, hogy értem el ezt, addig nem érdekel egy anonim oldal vádaskodása :)

21/N

2016. jan. 28. 17:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Még soha az életben nem voltam fodrásznál :D

Régen anyukám vágta (ő sem fodrász), most meg már én magamnak. Mivel hullámos ezért nem akkora baj, hogy ha nem lesz hajszálpontosan egyenes. Derékig érő a hajam, és belegondolva, ha rövidebb lenne, lehet, hogy azt nehezebben is tudnám levágni.

Így meg csak egyszerűen levágom a végét, hol egyenesre, hol V-alakúra.

És mindig megdicsérik, hogy milyen szép a hajam.

Persze ha magamnak egy dizájnos frizurát akarnék, akkor lehet, hogy fodrászhoz mennék. De olyat meg nem szeretnék.

2016. febr. 12. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!