Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti vágtátok már magatoknak a...

Ti vágtátok már magatoknak a hajatokat?

Figyelt kérdés
Hogy sikerült és miért magadnak vágtad? Főleg lányokra gondolok.

2014. szept. 13. 00:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vágtam 2x-is. Nem lett olyan rossz...de... Azért mert változásra vágytam, és elég türelmetlen vagyok
2014. szept. 13. 01:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
igen néha szoktam
2014. szept. 13. 08:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a végéből én szoktam vágni. Még 13-14 évesen megpróbáltam lépcsőzetesre vágni, hát csodás eredmény lett belőle ;D Amikor frufrut hordtam, akkor is vágtam, szemöldökig.

21L

2014. szept. 13. 08:19
 4/8 A kérdező kommentje:
én is vágtam a végéből :D meg egyszer frufrut, de aztán meg lassan nő vissza :$
2014. szept. 13. 10:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Frufrut szoktam csak vágni, mert kb félévente megyek fodrászhoz (annyiszor elég) addig meg 4x 5x is megnő elöl és nem látok ki.. ><
2014. szept. 13. 12:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sose mennék fodrászhoz, mikor magamnak is meg tudom oldani. Van fodrász ollóm, youtube videó alapján már többféle frizurát is vágtam magamnak az évek során. Sokkal jobb mint amiket előtte fodrász csinált, aki sose értette mit akarok, még kép alapján sem volt képes jól megcsinálni semmit.
2014. szept. 13. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

igen, de csak ha nem akartam rajta változtatni, csak egy kicsit vágni a végéből

mivel hosszú a hajam, így nem volt nehéz

a változás meg egyáltalán nem látszott, mert csak 1-2 centi volt a különbség (hogy ne legyen töredezett vagy elvékonyodó)

azért nem mentem vele fodrászhoz, mert ő is csak ennyit csinált volna, de fizethettem volna érte 3000 Ft-ot

2014. szept. 13. 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem voltam még fodrásznál, de már mindenféle színű/formájú hajam volt, és mindet magam követtem el.
2014. szept. 14. 03:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!