Mit csináljak a hajammal? Egyre nehezebb kezelni.
Elég hosszú már a hajam és növesztem is, szóval levágatni nem szeretném! Nincs semmi állása, se nem göndör se nem egyenes, ha kifésülöm, 10 perc múlva meg se látszik...
Ha kevés kiséfülős balzamot fújok rá az semmit se ér, ha sokat akkor meg úgy bezsírosodik hogy moshatnám naponta, de azt meg nem akarom( kb 3 naponta mosom). Mit csinálhatnék vele, miket használjak? (ami nem túl időigényes, és nem drága)
Ugyan ez volt a bajom. Megritkíttattam és levágattam a fenékig érő gyönyörű hajam..:S Én semmit nem bánok úgy.
Még mindig nema régi önmaga, de raja vagyok a témán. Szóval én annyit teszek ( amúgy nekem elég jol bírja a festést meg a vasalást is a hajam stb) hogy vizesen befonom.kicsit alászárítok hogy korpás nelegyen, reggel ahogy kelek kibontom és tök szép és enm kerül semmmi pénzbe, Rakok fel egy félórára sapkát amíg készülődök, mert én nem birom ha fent olyan nagyon magas a hajam. fújok rá egy pici lakkot és már jó is. A következő hajmosásig bírja(nálam 3 nap), ha esténként elalvás előtt felcsatolom.
Ennél jobb nincs:) Amióta csinálom még egészségesebb a hajam és nem kell semmi revalid meg minden kütyümegmütyü:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!