Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal?...

Mit csináljak a hajammal? Egyre nehezebb kezelni.

Figyelt kérdés

Elég hosszú már a hajam és növesztem is, szóval levágatni nem szeretném! Nincs semmi állása, se nem göndör se nem egyenes, ha kifésülöm, 10 perc múlva meg se látszik...

Ha kevés kiséfülős balzamot fújok rá az semmit se ér, ha sokat akkor meg úgy bezsírosodik hogy moshatnám naponta, de azt meg nem akarom( kb 3 naponta mosom). Mit csinálhatnék vele, miket használjak? (ami nem túl időigényes, és nem drága)

2010. márc. 28. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt a baja a hajamnak, nem állt sehogy. Én azt csináltam, hogy elmentem fodrászhoz megritkíttatni. Onnantól már látszott rajta, ha kivasaltam, vagy begöndörítettem. Az, hogy zsírosodik azzal így szerintem nem tudsz semmit kezdeni, maximum annyit, hogy olyan sampont veszel, ami zsíros hajra jó. De kenhetsz rá valami hajpakolást is :)
2010. márc. 28. 17:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Ugyan ez volt a bajom. Megritkíttattam és levágattam a fenékig érő gyönyörű hajam..:S Én semmit nem bánok úgy.

Még mindig nema régi önmaga, de raja vagyok a témán. Szóval én annyit teszek ( amúgy nekem elég jol bírja a festést meg a vasalást is a hajam stb) hogy vizesen befonom.kicsit alászárítok hogy korpás nelegyen, reggel ahogy kelek kibontom és tök szép és enm kerül semmmi pénzbe, Rakok fel egy félórára sapkát amíg készülődök, mert én nem birom ha fent olyan nagyon magas a hajam. fújok rá egy pici lakkot és már jó is. A következő hajmosásig bírja(nálam 3 nap), ha esténként elalvás előtt felcsatolom.

Ennél jobb nincs:) Amióta csinálom még egészségesebb a hajam és nem kell semmi revalid meg minden kütyümegmütyü:)

2010. márc. 30. 19:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja és azt hozzáteszem hogy így fésülni se kell 3 napig, meglátod hogy nem látszik rajta meg semmi.
2010. márc. 30. 19:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ha én vizesen befonom akkor nem szárad meg reggelre, és ha reggel még vizes akkor meg a hullám sem marad meg benne, mert a hajam kirúgja :S
2010. márc. 31. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!