Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám a hátamon...

Hogyan tudnám a hátamon kijövő pattanásokat minimalizálni, eltüntetni? Folyton kijönnek, de nem tudok ellenük tenni semmit!?

Figyelt kérdés
2016. jan. 24. 09:22
 1/8 anonim válasza:
Gyógyszertárba kérj rá alkoholos folyadékot vagy menj el bőrgyógyászhoz.De a bőrgyógyász által felírt gyógyszer/folyadék hatásosabb
2016. jan. 24. 09:47
 2/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Én BHA hámlasztóval meg C-vitaminos szérummal kentem, és minden elmúlt róla, néha jön elő 1-2, akkor ugyanezzel a módszerrel tüntetem el őket. Nekem amúgy segített a dörzsis mosakodó kesztyű is zuhanyzásközben. Meg nem kenek magamra túlillatosított tusfürdőt meg testápolót.
2016. jan. 24. 12:49
 3/8 A kérdező kommentje:

mi ez a BHA? ezeket lehet kapni a gyógyszertárban?

C-vitaminos? az hogy néz ki?

2016. jan. 26. 23:07
 4/8 anonim válasza:
18/L - Szia, az en tanacsom hogy NE vegyel semmi gyogyszert, az csak art es a mellekhatasai is rosszak lehetnek... A termeszetes mod hogy kezdj el vegán (nem vegan/vegetarianus, hanem vegán) eteleket enni mert az allati eredetu "etelek" nem termeszetesek nekunk es nem jok! Szerintem keress utana ennek az eletnek, nagyon egyszeru igy elni, sokkal egeszsegesebb, nem jarul hozza az allatok kinzasahoz es megolesehez es a climavaltozashoz sem. Emellett Isteni eteleket ehetsz! Hogy meg eredmenyesebb legyen a pattanas eltuntetese, ajanlom hogy szabadulj meg az olajos etelektol, minel jobban minimalizald az egeszsegtelen, olajos eteleket, tovabba fokuszalj inkabb a szénhidratokra, mint rizs, gyumolcsok, stb. Amiota ezt az etrenddet megtalaltam, az eletem megvaltozott, soha nem ereztem magam ilzen jol, es a pattanasok is folyamatosan csokkentek ez ido folyaman, ma honapokban egyszer jon ki maximum es csak az arcomon, mashol mindenhol eltunt! Legy egeszseges, es tiszta, nem olyan extrem ez az eletmod ha meglatod miket rakunk magunkba mostanaba es mennyi embernek van betegsege es hal meg ido elott, amiket siman a dietaval lehetett volna nemcsak gyogyitani, de meg is elozni! Jobb kesobb, mint soha, minden jot neked:)
2016. jan. 29. 11:02
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

a 4-es válaszának a 2. felével egyetértek, én is úgy veszem észre, hogy akkor jönnek ki jobban a pattanásaim, ha zsíros, olajos kajákat eszek( akár olajos magvak is ebbe a kategóriába tartoznak.

(az meg hogy az állati eredetű kaja nem a mi szervezetünknek való egy nagy baromság... nem véletlenül van mindenevő fogazata az embereknek, de inkább ilyen biológiai-evolúciós dolgokkal nem fárasztalak kedves 4es :D )

2016. jan. 29. 12:36
 6/8 anonim válasza:

[link]

4es vagyok, Hat pedig de 5os, ha tanultál bioszt, akkor ezen a linken/képen akkor minden igaz, es igy tisztán látszik, hogy mennyire nem mindenevok vagyunk.... Csak hajra küzdeni a rákkal, szivrohammal, cukorbetegseggel, stb... Meg kinyirni az egész bolygónkat! Nézd meg a dokumentumfilmet "Cowspiracy" erősen ajánlom

2016. febr. 7. 17:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó, nézz utána mi a különbség a hőkezelt hús és a nyers hús között, valamint a között, hogy dolgozza fel a ragadozó szervezete a nyers húst, és az ember szervezete a hőkezelt húst. Ha ez meg van, mondanám hogy dobálózhatsz ilyen hülye kollázzsal, de nem fogsz. :)

Most lehet megköveztek, de én meg a szoláriumot ajánlom. Tini koromban én sem tudtam mit kezdeni a pattanásaimmal, főleg a hátamon volt nagyon sok, aztán 16 éves koromban anya elvitt szoláriumba 3 percre. Fél év alatt elmúltak teljesen. Mai napig előjön ha nem szolizom, heti 5-6 perc sem anyagilag, sem egészségügyileg nem megterhelő.

2016. febr. 8. 23:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyáron meg elég egy átlagos, heti 1x strandolós napsütős délután. Előző voltam.
2016. febr. 9. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!