Hogyan tudnám a hátamon kijövő pattanásokat minimalizálni, eltüntetni? Folyton kijönnek, de nem tudok ellenük tenni semmit!?
mi ez a BHA? ezeket lehet kapni a gyógyszertárban?
C-vitaminos? az hogy néz ki?
a 4-es válaszának a 2. felével egyetértek, én is úgy veszem észre, hogy akkor jönnek ki jobban a pattanásaim, ha zsíros, olajos kajákat eszek( akár olajos magvak is ebbe a kategóriába tartoznak.
(az meg hogy az állati eredetű kaja nem a mi szervezetünknek való egy nagy baromság... nem véletlenül van mindenevő fogazata az embereknek, de inkább ilyen biológiai-evolúciós dolgokkal nem fárasztalak kedves 4es :D )
4es vagyok, Hat pedig de 5os, ha tanultál bioszt, akkor ezen a linken/képen akkor minden igaz, es igy tisztán látszik, hogy mennyire nem mindenevok vagyunk.... Csak hajra küzdeni a rákkal, szivrohammal, cukorbetegseggel, stb... Meg kinyirni az egész bolygónkat! Nézd meg a dokumentumfilmet "Cowspiracy" erősen ajánlom
Utolsó, nézz utána mi a különbség a hőkezelt hús és a nyers hús között, valamint a között, hogy dolgozza fel a ragadozó szervezete a nyers húst, és az ember szervezete a hőkezelt húst. Ha ez meg van, mondanám hogy dobálózhatsz ilyen hülye kollázzsal, de nem fogsz. :)
Most lehet megköveztek, de én meg a szoláriumot ajánlom. Tini koromban én sem tudtam mit kezdeni a pattanásaimmal, főleg a hátamon volt nagyon sok, aztán 16 éves koromban anya elvitt szoláriumba 3 percre. Fél év alatt elmúltak teljesen. Mai napig előjön ha nem szolizom, heti 5-6 perc sem anyagilag, sem egészségügyileg nem megterhelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!