A roacuttan tabletta eltüteti a pattanásokat? Valamint a hegeket
Nem csak hogy erős gyógyszer, de alkalmazás közben erősen szárítja a bőrt,szemeket, ajkakat. Ezenkívül nagyon erősen terheli a májat. Ezért nem is szedhető sokáig, max egy kúra. Nálunk viszont utána ismét előjöttek a pattanások.Szerintem inkább más módszert kell alkalmazni.
Étrend változtatás, higiéniai szerek alkalmazása.
Szerintem mielőtt belevágnál
1. Allergiatesztet végeztess el, különös tekintettel a tejre (nem csak laktózra, tejre!)
2. Miután megkapod az eredményt tarts szigorú tejmentes diétát.
3. Már két hét után kitisztul a bőröd.
Nem viccelek, semmiféle tejterméket ne egyél! Egész kamaszkoromat elkúrták a pattanások, pedig ennyi lett volna a titka, amit a bőrgyógyász is titkolt, jól felfogott anyagi érdekből!!! Évekkel ezelőtt volt roacutan-kúrám, olyan vérnyomásom volt tőle hogy napjában többször eleredt az orrom vére, az a gyógyszer durva méreg! És legfőképp SEMMIT nem használt. Kiderült hogy a tejben levő hormonok okozták a nagy, fájdalmas, gyulladásos felszíni és bőr alatti pattanásokat.
Nem véletlen hogy MINDEN pattanásokról szóló fórumban azonnal törlik a hozzászólásomat ha a tejmentes diétát javaslom, a kozmetikaipar és a bőrgyógyászat iszonyatos sok pénzt leakaszt az emberekről. Csak számolj utána hogy Te mennyit költöttél eddig a ragyáidra!
Önuralom kell a diétához de megéri. Bár tudtam volna hamarabb. :(
De Te most már tudod, használd ki és élj boldogan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!