Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátlo tabletta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátlo tabletta tényleg eltunteti a pattanásokat?

Figyelt kérdés

nekem nagyon sok pattanás van az arcomon.

meg azt is mondják h aki menstruácio elott nagyon gorcsol annak is jo a tabletta mert elmulasztja a gorcsoket.

igaz ez ?

2010. szept. 28. 15:48
 1/10 anonim ***** válasza:
25%

Francokat. Az a rohadt bogyó felborítja a hormonháztartásodat :D

A pattanások ellen meg nem ér semmit.

2010. szept. 28. 15:49
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Ja persze, a rákot is gyógyítja.
2010. szept. 28. 15:51
 3/10 A kérdező kommentje:

ha ha !!most komolyan kérdeztem!

es nagyon gorcsolok amikor jon meg.olyankor egész nap meg se tudok mozdulni.a gorcsoketcsillapítja?

2010. szept. 28. 15:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Természetesen ez is mindenkinél más. Nekem a bőrömet nem hozta rendbe, viszont nem görcsöltem egyáltalán (előtte nekem is erő görcseim voltak).
2010. szept. 28. 15:55
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem helyrehozta az arcomat, igaz már kezdtem kinőni a pubikort. görcseim ha nem is szűntek meg de sokkal jobban elviselem régen volt hogy napi 3 algoflex m is kevés volt...

nem ezek miatt irattam hanem az eredeti funkciója miatt de még jobban örültem amikor elmúltak a pattik és görcsök:) 17/L

2010. szept. 28. 16:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalatot szerencsére nem tudok mondani, mert sose voltam túlzottan pattanásos, és a görcseimet is el tudom általában viselni.

Viszont volt egy barátnőm, akinek az arca nagyon csúnya volt, teli volt pattanással és nem csak ilyen kis aprókkal, hanem ezekkel a gusztustalan nagy gennyes izékkel. Aztán fogamzásgótlót írtak neki, és szépült valamennyit az arca.

Olyat is hallottam már, hogyha valaki azért keresi fel a nőgyógyászt, mert nagyon erős görcsei vannak, akkor általában valami alacsony hormontartalmú fog.gátlót ír fel.

Szóval igen, szerintem elmúlhatnak a görcsök és valamilyen szinten a pattanások is fogyhatnak, de ez annyira enyén függő. Olvastam már olyat is, hogy volt aki a fogamzásgátlótól ragyásodott ki.

2010. szept. 28. 16:01
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Valamint gyógyítja a rákot, az AIDS et és az Ebolát.

Az influenza a hepatitisz a tífusz a TBC és a malária, valamint a krónikus f*szhiány mellékhatásainak enyhítésében is nagyon hasznos...

2010. szept. 28. 16:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

igen szépítheti a hajad, bőröd, körmöd, és a görcsöket is enyhítheti

de ez tényleg egyén függő:)

de a legtöbb esetben segít igen.

2010. szept. 28. 16:07
 9/10 A kérdező kommentje:

16:01

kosz!

de nincs szukségem a hulyeségeidre.

tudok a tabletta veszélyeirol.ja es nincs f*szhiányom.

a tobbieknek koszońom a normális válaszokat

2010. szept. 28. 16:16
 10/10 anonim válasza:
igen eltünteti a pattikat ! én most szedem a 3. levél cipromixet és már javul. először bőrdokihoz mentem aki ezt javasolta..
2011. febr. 17. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!