Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátlo tabletta tényleg eltunteti a pattanásokat?
nekem nagyon sok pattanás van az arcomon.
meg azt is mondják h aki menstruácio elott nagyon gorcsol annak is jo a tabletta mert elmulasztja a gorcsoket.
igaz ez ?
Francokat. Az a rohadt bogyó felborítja a hormonháztartásodat :D
A pattanások ellen meg nem ér semmit.
ha ha !!most komolyan kérdeztem!
es nagyon gorcsolok amikor jon meg.olyankor egész nap meg se tudok mozdulni.a gorcsoketcsillapítja?
Nekem helyrehozta az arcomat, igaz már kezdtem kinőni a pubikort. görcseim ha nem is szűntek meg de sokkal jobban elviselem régen volt hogy napi 3 algoflex m is kevés volt...
nem ezek miatt irattam hanem az eredeti funkciója miatt de még jobban örültem amikor elmúltak a pattik és görcsök:) 17/L
Saját tapasztalatot szerencsére nem tudok mondani, mert sose voltam túlzottan pattanásos, és a görcseimet is el tudom általában viselni.
Viszont volt egy barátnőm, akinek az arca nagyon csúnya volt, teli volt pattanással és nem csak ilyen kis aprókkal, hanem ezekkel a gusztustalan nagy gennyes izékkel. Aztán fogamzásgótlót írtak neki, és szépült valamennyit az arca.
Olyat is hallottam már, hogyha valaki azért keresi fel a nőgyógyászt, mert nagyon erős görcsei vannak, akkor általában valami alacsony hormontartalmú fog.gátlót ír fel.
Szóval igen, szerintem elmúlhatnak a görcsök és valamilyen szinten a pattanások is fogyhatnak, de ez annyira enyén függő. Olvastam már olyat is, hogy volt aki a fogamzásgátlótól ragyásodott ki.
Valamint gyógyítja a rákot, az AIDS et és az Ebolát.
Az influenza a hepatitisz a tífusz a TBC és a malária, valamint a krónikus f*szhiány mellékhatásainak enyhítésében is nagyon hasznos...
igen szépítheti a hajad, bőröd, körmöd, és a görcsöket is enyhítheti
de ez tényleg egyén függő:)
de a legtöbb esetben segít igen.
16:01
kosz!
de nincs szukségem a hulyeségeidre.
tudok a tabletta veszélyeirol.ja es nincs f*szhiányom.
a tobbieknek koszońom a normális válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!