Használtatok már ilyet?
Ma ki lett szőkítve a hajam,és mondta a fodrászom,hogy vegyek valami hővédőt rá,mert eléggé tördezett. Vettem got2b straight on hővédő sprayt. Nektek mi a véleményetek erről?meggátolta a haj töredezését ?
És ti,hogyan használjátok?
Én vasalom a hajamat, az úgy nem lenne jó,ha mondjuk megmosom,befújom amíg vizes,megszárítom és másnap hajatvasalok?
Sztem ha vasalod, ha szárítod, mindenképpen fújd be vele. Nyilván, ha elalszod, reggel vasald ki.
Bár sztem ha egyszerre fested és vasalod is, akkor előbb-utóbb nagyon tönkre fog menni a hajad...:S
Mondtam a fodrásznak,hogy 1centit vágjon belőle, ő mondta,hogy most tartja magát ehhez,de egy hónap múlva visszakéne mennem,hogy vágjon belőle még picit.
Nem vasalom,csak ritkán és próbálok rá nagyon vigyázni,főleg,hogy most le lett szivatva,aztán meg be is festette:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!