Használtatok már ilyet? Bevált?
Hát szerintem ne vegyél,az egyik barátnom használta és nem valami jó.Azt nem tudom hogyan kell használni,de szerintem minden levan írva a használati utasításban:)
de szerintem nagyon jó a garnier 3 az egyben maszk.arctísztitó és porus tisztizó.Én ezt használom és nagyon bevált.
huha ez kicsit hosszú,de ezzen az oldalon ott van.
Tényleg nagyon jó,de lehet hogy neked a tapasz is beválik,ez bőrtipustől is függ.
ha arra gondolsz, amiben sok pici kör alakú fólia van, akkor azt rá kell ragasztani a pattanásra és éjszakára fenthagyni, reggel leszedni. nekem ez nem nagyon vált be, minimálisan csökkentette a méretét meg a pirosságát, ennyi
de van vmilyen miteszereltávolító tapasz is a Rossmannban, olyan alakja van, mint egy lepkének kb.:) ezt nedves bőrre kell rakni és 15 percig rajtahagyni, majd lerántani. ez viszont nagyon jó, 80% miteszert kiszedi
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!