Ciki ha fiú vagyok és borotválom a lábam? de focizom és nem akarom hogy szőrös legyen mint egy majomé és ha szőrös nem érzem úgy jól magam .
Van erre egy mondás: "Nem szeretem ha egy fiú borotválja a lábát, mert lehet, hogy a punciját is borotválja".
Szóval attól függ, hogy ciki-e, hogy melyik csapatban játszol. Ha érted mire gondolok.
Jah, mert baromi megterhelő az a 10 másodperces borotválás sebellátás előtt. De ilyen hülye indokot még nem hallottam.
Amúgy ha nem tetszik inkább rövidebbre vágd, de teljesen ne szedd le, mert szerintem baromi gáz.
Jah, amúgy 26 éves nő vagyok. Ne adj a szavamra, mert ma holnap az elfekvőben végzem úgyis :)
Van akinek jól áll a szőr,van akinek nem.
Akinek ilyen rövid szőrzete van,és viszonylag arányosan oszlik el,annak jól áll.
Vannak,akiknek viszont nagy csúnya,hosszú szőrzetük van.
Szóval ezt nem lehet így lebontani.
Szerintem csupaszon is lehet valaki nagyon férfias.
Pl a legtöbb testépítő csupasz.
Az idősebb férfiaknál taszító a szőrtelenség,akik elmúltak 40 évesek és nem is sportosak,a bőrül nem olyan ruganyos,mint régen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!