Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ciki ha fiú vagyok és borotvál...

Ciki ha fiú vagyok és borotválom a lábam? de focizom és nem akarom hogy szőrös legyen mint egy majomé és ha szőrös nem érzem úgy jól magam .

Figyelt kérdés
2016. jan. 22. 20:57
1 2
 1/18 anonim válasza:
szerintem minimális szőrt hagy rajta ha nagyon sok szerintem az undi. De ezt neked kell el dönteni, ahogy te jól érzed magad :)
2016. jan. 22. 20:59
 2/18 anonim ***** válasza:
37%

Van erre egy mondás: "Nem szeretem ha egy fiú borotválja a lábát, mert lehet, hogy a punciját is borotválja".

Szóval attól függ, hogy ciki-e, hogy melyik csapatban játszol. Ha érted mire gondolok.

2016. jan. 22. 21:07
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is hajnyíróval vágom a lábamról és az alkaromról,mert elég hosszú lenne alapból,és zavaró.
2016. jan. 22. 21:11
 4/18 A kérdező kommentje:
értem én:D
2016. jan. 22. 21:13
 5/18 anonim ***** válasza:
43%
Ha szőrősebb fajta vagy, csináld nyugodtan, majomnak kinézni a gusztustalanabb. És örülj, hogy te már nem 30-40 évvel korábban születtél. Akik ma hápognak ellene, holnapután az elfekvőben vannak, az az igazi bajuk. Neked meg elég lesz a saját generációdnak megfelelni, azoknál ez már nem téma.
2016. jan. 22. 21:29
 6/18 anonim ***** válasza:
hat, nem tudom, szerintem egy kicsit furan hat. ha nagyon szoros vagy, akkor esetleg vaghatnad rovidebbre, vagy valami, de szerintem a teljesen simara borotvalt lab, fura. pedig nem leszek holnap utan az elfekvoben.
2016. jan. 22. 21:52
 7/18 anonim ***** válasza:
74%
Nem ciki, ha fiú létedre szőrteleníted a lábad. Sőt, ha focizol az előnyödre is válhat. Például, ha véletlenül megrúgják a lábad, és úgy sérülsz meg, hogy mély seb alakul ki valamelyik részen, akkor a szőrtelenített megsérült lábad könnyen kezelhetőbbé válik és nem lesz zavaró senkinek sem.
2016. jan. 22. 22:12
 8/18 anonim ***** válasza:
24%

Jah, mert baromi megterhelő az a 10 másodperces borotválás sebellátás előtt. De ilyen hülye indokot még nem hallottam.

Amúgy ha nem tetszik inkább rövidebbre vágd, de teljesen ne szedd le, mert szerintem baromi gáz.

Jah, amúgy 26 éves nő vagyok. Ne adj a szavamra, mert ma holnap az elfekvőben végzem úgyis :)

2016. jan. 22. 22:28
 9/18 anonim ***** válasza:
47%

Van akinek jól áll a szőr,van akinek nem.

Akinek ilyen rövid szőrzete van,és viszonylag arányosan oszlik el,annak jól áll.

Vannak,akiknek viszont nagy csúnya,hosszú szőrzetük van.

Szóval ezt nem lehet így lebontani.

Szerintem csupaszon is lehet valaki nagyon férfias.

Pl a legtöbb testépítő csupasz.

Az idősebb férfiaknál taszító a szőrtelenség,akik elmúltak 40 évesek és nem is sportosak,a bőrül nem olyan ruganyos,mint régen:D

2016. jan. 22. 22:48
 10/18 A kérdező kommentje:
hmm értem köszönöm:D
2016. jan. 22. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!