Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ősszel baj, ha nem borotválom...

Ősszel baj, ha nem borotválom a lábam?

Figyelt kérdés
Csak télen elfogadható?Tesi órán úgyis hosszú nadrág van rajtam.

2015. okt. 13. 16:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem jelensz meg sehol úgy, hogy látszik, és nincs pasid sem, akkor nem baj. Én is ezt csináltam szingliként, ez volt az egyetlen jó a télben. :D
2015. okt. 13. 16:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Ó,és a hónaljamat 1 héten kb.1-2x borotválom csak.Akkor hosszú újjú pólót hordok.Amúgy nem annyira dzsungel,mint gondoljátok.Csak közelről látszik.
2015. okt. 13. 16:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Ősszel akkor nem muszály szőrteleníteni?xD
2015. okt. 13. 16:50
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem látja senki, és téged sem zavar, akkor miért lenne muszáj?
2015. okt. 13. 16:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Lány oszt.társaim láthatják,mikor öltözünk,de engem nem nagyon érdekel.Csak ne kezdjenek el pletyizni,hogy én nem szőrtelenítek. :D Amúgyis mindig nadrágot hordok...nyáron is.
2015. okt. 13. 16:59
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Mióta itthon vagyok kismamakènt, csak a havi ultrahangok előtt szoktam borotválkozni.

Amúgy tiszta szőr a lábam, hónaljam, nuncim.

De kit érdekel, amikor úgyis itthon vagyok?!

Amúgy közèpsulisként tèlen csak elvétve borotválkoztam :)

2015. okt. 13. 17:14
 7/10 anonim ***** válasza:
95%

Hát, nekem ez nem szimpatikus. Mármint az, hogy mások miatt csinálod.

Itthon dolgozom, pasim sincs, de rendszeresen szőrtelenítek, mert magammal szemben van meg az igény.

Felőlem nyáron is elfogadható a szőrös láb, ha ez az, amit tényleg akarsz. Az a gyengeség, hogy másoknak szól.

2015. okt. 13. 17:21
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is fura ha mások miatt borotválkozik valaki. Én akkor szoktam amikor ahhoz van kedvem, ami kb 2-3 hetente egyszer van, télen is, nyáron is, mindig. Nem érdekel különösebben, a páromat sem zavarja egyáltalán, tudja hogy a szőr természetes dolog, semmi gond nincs vele.
2015. okt. 13. 18:32
 9/10 anonim ***** válasza:
90%
Ilyenkor én sem borotválom,pedig nekem elég erős és fekete,de jó egy kicsit pihentetni. Nekem látták már tesin,be is szóltak,de nem izgat!
2015. okt. 16. 13:01
 10/10 anonim ***** válasza:
90%

Megkérdezhetem, miért lettem lepontozva?

Kívánom annak, aki lepontozott, hogy essen teherbe, és hányjon egèsz nap, ahogy én!

Akkor majd meglátjuk, mennyire fog érdekelni a borotvàlkozás... :)

2015. okt. 16. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!