Ez milyen szinű melír?
Figyelt kérdés
Ilyen hajat szeretnék csináltatni, az alapom kb. ugyanilyen minst a csajnak.
Ez világosbarna szerintetek vagy szőke ?
2016. jan. 22. 08:09
3/5 A kérdező kommentje:
szerintetek nehéz lehet ezt a hajat elkésziteni ?
hány hónapos lenövést bír el ?
2016. jan. 22. 11:41
4/5 anonim válasza:
Ne vicceljetek már, ez nem ombre, a szín meg sötétszőke, de vidd el a képet fodrászhoz. Ha az alapod ugyanolyan, akkor ha nem kopik csúnyán a festett rész, akkor akármennyi ideig hagyhatod fodrász nélkül, mert ez feljebb is jól néz ki, középen is, meg az alján is.
Nyáron a Sunkiss Jelly-vel szórakozott a fél ország, az eredményezett ilyen hatást, amúgy az eljárás nevét nem tudom, de szerintem is valamiféle melír lesz ez.
5/5 anonim válasza:
Ja, nem, nem nehéz megcsinálni, én képes voltam magamnak, pedig aztán igazán nem mondható el rólam, hogy értek az ilyesmihez, de biztos van fodrász, aki el tudja rontani. Nem is a technikát, hanem a színt, vagy túl világos lenne az alaphoz képest. Menj olyanhoz, aki ismeri a módszert és ne bízd akárkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!