Vágassam le a hajam, vagy nem állna jól?
Ilyen a hajam most, csak annyi a különbség, hogy általában kivasalom : [link]
És ilyesmi hajat szeretnék: [link]
Kerek archoz nem épp előnyös a rövid.
A jelenlegi hajaddal nincs különösebb gond, leszámítva hogy nem így kéne hordanod, túlságosan oldalt van a választékod, ez sem épp előnyös neked. Viszont a hullámos jól áll.
Épp ma olvastam egy olyan cikket, hogy minden fej- ill arcformához van megfelelő rövid haj :) és könyörgöm, szerintetek a kerek arcú fiúk lobonccal járnak? :D
na mindegy :) béke mindenkinek
de te , kedves kérdező, szerintem jól mutatnál rövid hajjal
olyat válassz, ami kiemeli a szép arcodat, a szemeidet
a vasalás is jó dolog, ha ilyen lesz a hajad, akkor pláne ne hagyd göndören, inkább tegyél bele vaxot, zselét habot, ami tetszik, és megtartja ezek közül
(általánosan annyit, h ezeket jó a haj tövére tenni, hiszen a tartás a cél, aztán szárítsd is meg, és ha elég rövid, ki is fésülheted, bár az zselénél fáj picit, de utána puha is lesz a hajad és meg is áll)
a szemüveg helyett meg kontaktlencse, mert nagyon szépek a szemeid :) és kész is az új outfit ;)
szép a hajad, tetszenek a hullámok!
Szerintem bátran vágasd le! Úgy szokták kerek archoz állcsontig vágják, és hátul kicsit rövidebb. Egyébként a rövidebb is nézhet ki jól ha megfelelően vannak a lépcsőzetek benne! Viszont a hullámos hajban fogalmam sincs hogyan állna! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!