Milyenre vágassam a hajam? 18/f
Fekete,erős, dús hajam van felül 5-6 cm, oldalt rövid.
Oldalt mindig csináltatok átmenetet, de felül fogalmam sincs hogy milyen legyen.
Mivel nagyon erős, hátrafele nagyon nem tudom beállítani, pedig az lenne álmaim haja... Lefele, oldalra se állítom, mert ahhoz meg túl rövid..
Szerintetek mit csináljak, esetleg képeket tudnátok linkelni?
Tudom, hogy fodrászt kéne megkérdeznem, de ők sose tudnak válaszolni erre, pedig elv. ez a szakmájuk...
Most ne írjátok, h növesszem meg, meg stb. mert holnap megyek fodrászhoz, mivel kedden szalagavatóra megyek.
Nekem dús szőkésbarna hajam van korábban nekem is a fejtetőn max 5-6 centi volt és oldalt átmenetben volt felnyírva.
Próbáld úgy megformázni hogy megmosod a hajad, kicsit megtörlöd de még maradjon egy kicsit nedves befújod egy kevés lakkal(ne nyomd szét a fejed) aztán hajszárítóval elkezded szárítani miközben hátrafelé elfésülöd. Amikor megvagy a formázással megszáradt a hajad a kezedre teszel egy kis waxot elkened az ujjaidon belekapaszkodsz a hajadba és beállítod a végleges formára. Az a kulcsa az egésznek hogy szárítod be a hajad aztán utána úgy áll ahogy kell. Ha faszán van vágva a hajad akkor még tehetsz bele egy választékot oldalt azt szedd szét fésűvel waxold le és úgy szárítsd oda.
Amúgy ha tényleg ilyen hátrasimulót akarsz akkor áldozatot kell hozz én is már 5 hónapja növesztem a hajamat havi 1x elmegyek beigazítattom meg belevágatok gyorsabban nőjön meg ne úgy nézzen ki mint egy madárfészek.
Ezeket a képeket meg kb 1 perc keresgélés után találtam nézz körbe neten, ajánlom figyelmedbe a videócsatornát amit küldök.
Video: https://www.youtube.com/user/mhrrasmus
Kép: [link]
Kép: [link]
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!