Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajmosás után iszonyat száraz/...

Hajmosás után iszonyat száraz/szalma/csúnya a hajam, és néha viszket. Mit tudok tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
Az biztos hogy jól kimosom a sampont a hajamból, két kézzel vagy 5-7 percig öblítem zuhanyzóban, de semmi hatása.
2016. jan. 20. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Balzsam,hajolaj rendszeres hasznalata segit. A hajad szerkezetevel vannak gondok,vagy nagyon vekonybszalu,esetleg szokitett,sok abtoredezett\gumis resz,stb.
2016. jan. 20. 14:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó sampon és egy jó balzsam kell.
2016. jan. 20. 14:53
 3/5 A kérdező kommentje:

igen sajnos eléggé vékonyszálú

köszönöm a válaszokat

2016. jan. 20. 14:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Viszket mert száraz, használj hajpakolást, pl nekem nagyon bevált a Kallos Latte.
2016. jan. 20. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Az rendben hogy jól kimosod a hajadból a sampont, de nem kell 5-7 perc, én max 1 percig öblítem, mert a víz is szárítja, és roncsolja a hajat. Samponozz kétszer, utána jó nagy adat hajbalzsam, de csak a tövekre, végül hagyd félig megszáradni, és tegyél a végekre hajolajat, kicsit felülre is tehetsz. A hajszárító nem tesz jót neki, szóval ne szárítsd. Én olyan törölközővel csavarom fel ami teljesen sima- mint a babáknak a büfiztető. Tudom még ajánlani hogy vegyél halolaj vitamint és vegyél be belőle minden nap egyet, attól nagyon szép lesz a hajad, a bőröd, a körmöd. Igyál sok vizet is, és persze sok zöldség-gyümölcs, mert ha belülről nem hidratálod a tested kívül se lesz szép. Remélem tudtam segíteni. :)
2016. jan. 20. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!