Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sűrűn tusoltok tusfürdő...

Milyen sűrűn tusoltok tusfürdővel és milyen sűrűn csak vízzel? Ezekben milyen sűrűn van hajmosás?

Figyelt kérdés
2016. jan. 18. 20:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Minden nap kell használni... A sima víz nem hozza le a koszt/zsírt, amúgy meg ha viszketsz a tusfürdőtől akkor egyszerűen csak nem jó fajtát használsz... bioboltban vegyél normálisat, vagy szappant ha az jobban beválik. Persze viszketés lehet a kiszáradt bőrtől is, amit az uszoda klóros vize okoz nagyrészt. Akkor meg szükséges testápoló is, minden nap.
2016. jan. 18. 22:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha viszketsz egy tusfürdőtől akkor válts másik fajtára. Lehet allergiás reakció is, de az is könnyen előfordulhat, hogy a tusfürdő Ph értéke magasabb, mint a bőré (sajnos van ilyen).
2016. jan. 18. 22:20
 13/18 A kérdező kommentje:
Nekem ez így bevált nem vagyok büdös mivel hideg van nem is izzadok nyáron heti 2x van tusfürdő
2016. jan. 18. 22:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Írtad, hogy úszol is..nem ártana naponta az a tusfürdő...
2016. jan. 18. 23:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Érzékeny bőröm van. Nyáron általában naponta, télen sokszor csak kétnaponta tusolok, és ha nem vagyok nagyon koszos, akkor csak a hónaljamat és az intim részeket mosom meg szappannal/tusfürdővel. Nem vagyok sem koszos, sem büdös, és a bőröm sem olyan irritált, mintha naponta végigmosnám tusfürdővel.
2016. jan. 19. 00:03
 16/18 anonim ***** válasza:
előző vagyok: hajat mosni hetente egyszer vagy kétszer szoktam, igény szerint. Sampont mindig használok, mert a hajszálakra tapadt port-koszt-zsírt nem viszi le a sima víz.
2016. jan. 19. 00:06
 17/18 anonim ***** válasza:

De büdös vagy, csak megszoktad.

Mindenki izzad mindig. Nem úgy, mint sport közben, de izzad.

Most hideg van? Igen, kint. Az utcán élsz? Mert vagy fűtött lakásban vagy, vagy meleg ruhában. Egyik sem hideg.

2016. jan. 19. 00:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Naponta zuhanyzok tusfürdővel. Nyáron, amikor van, hogy naponta többször is letusolok, akkor csak sima vízzel öblítem át magam a felfrissülés miatt. De természetesen a napi egy tusfürdőt zuhanyzás akkor is meg van.

Hajat 3-4 naponta mosok.

2016. jan. 19. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!