Szem alatti karika - hogy tüntethetem el, hogy közben ne legyek ráncos?
mindig is karikás volt a szemem alatt, nem csak mély barázda fut, hanem valamikor még szürkés, drappos is a szemem alatti, barázdáig tartó bőrrész...
ha persze pihenek, lazítok, sokat enyhül, amúgy csak a pihenéstől függ, nem is annyira a folyadékfogyasztástól (ha nem kell dolgoznom, stresszelnem, egész türhető a fejem) :)
az a bajom, hogy ha korrektort kenek fel, már a kezdődő ráncaim - 38 vagyok, de kb. 30 évesnek tűnök legalábbis az ismeretlenek-ismerősök többsége szerint ... szóval ha korrektort kenek fel, a kis finom ráncok jobban látszódnak...
nem tudom, melyik smink az, ami jó lehet ebben az esetben.
tudtok ajánlani valamit?
(pl. catrice camuflage az bizony kiemeli a karikákat, bár fed - meg nem is szem alatti korrektor persze, de pont ezért olyan lesz a szemem alatti rész mint egy bakelitlemez .... csíkos + sima... de nagyon sok alapozóval, ecsetes korrektorral ugyanez a hatás. nem szeretnék megint mellélőni, szeretnék valami tuti megoldást)
köszönöm előre is :I
A karikás szem sok esetben genetika, nekem is karikás, pedig én 24 vagyok, nekem kevés a szemem alatt a zsírszövet, ezért tűnik karikásnak.
Elképzelhető, hogy napfény okozza, a szem alatti terület érzékeny, a napsugárzás könnyen tönkre tudja tenni, bebarnítja, és akkor az a terület sötétnek látszik.
Én csak a korrektort javaslom, csak ne azt a catrice cuccot, az nagyon kemény, szem alá nem a legjobb. Ha nem akarsz újat venni keverd esetleg kevéske hidratáló krémhez, hogy kenhetőbb állaga legyen, akkor az nem fog csúnyán ülni a szemed alatt, elég erős fedése van, úgy is jól fog működni, vagy vegyél folyékony korrektort és azt használd. Púderrel fixáld le a korrektort és akkor nem mozog sehová :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!