Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon kétségbe estem pattanás...

Nagyon kétségbe estem pattanás ügyileg, érem valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Az van, hogy 9 napja szedek fogamzásgátló tablettát, de Isten igazából már 2 hete küzdök a pattanások és ronda sebek ellen az arcomon, de az utobbi egy hétbe nagyon eldurvult a helyzet. Szeretném azt hinni, hogy nem a fogamzásgátló miatt van, de nem is tudom. A lényeg, hogy gyömbérezni szoktam minden este, meg alaposan krémszappannal lemosni, meg ha van akkor betadinnal leitatni az arcbőröm, és csak aszt veszem észre, hogy napról napra csak több és több pattanásom lesz, soha se láttam ilyennek az arcom, nem tudom mit tegyek :(. Drága kence ficékkel nem szeretném kenni az arcom, nem vált be az soha nálam, és a pénztárcám is egy olcso és hasznos megoldást szeretne. Nektek mi vált be, mikor már kezelhetetlenné vált a ragyásodás az arcotokon?

2016. jan. 16. 23:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Milyen sminket hasznalsz? Azert kerdezem, mert sokaknak az alapozo is okozza.

Ami nekem bevallt, kidobtam az osszes alapozomat, korrektoromat. Vettem a patikaban 50 mgos akneroxidot, minden este belemaszirozom a borombe, miutan atmostam ichtyolos szappannal. Reggel alverde kremmel hidratalom a boromet, jo, mert termeszetes osszetevokbol all. Alapozonak csak vichy dermablendet hasznalok mert borgyogyaszati keszitmenykent nem okoz irritaciot. Nekem 4 honap alatt ennyitol teljesen rendbejott a borom, mar alapozot se feltetlenul hasznalok.

Egyebkent a tuneteim nekem is hormonalisan voltak.

2016. jan. 17. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!