Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyjából tönkretettem a...

Nagyjából tönkretettem a bőröm a sok rákent cuccal. Mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Elenite csak mitesszeres voltam pár pattival,azonban mára még a homlokomon is van nem egy patti (pedig az mindig tökéletes volt,még mitesszer is alig akadt rajta) . Csúnya vörös pattanások és tág pórusú orcák tulajdonosa vagyok és szeretnék megszabadulni ezektől - örökre. Használtam szappant is,hámlasztókat,ilyen leszárítót,olyan pattanás elleni cuccot,de semmi!!A háziorvosom zyneritet írt fel és a kúrám 3. hetében tartok,de semmi változás. Nagyon kellemetlenül érzem magam ezek miatt és szeretnék tanácsot kérni,hogy tehetném rendbe a szegény bőrömet. Előre is nagyon köszönöm!

17L

2016. jan. 14. 07:46
 1/3 hollófernyiges ***** válasza:
Szerintem a házi kúrák meg a háziorvos helyett menj egy kozmetológushoz, olyan bőrgyógyászhoz, aki ilyesmire specializálódott.
2016. jan. 14. 07:49
 2/3 Sunshinedoll ***** válasza:
Olvass sokat bőrápolás témában, mert valószínűleg mindenféle hülyeséget magadra kentél. A leszárító kapásból rossz ötletnek tűnik, meg a szappan is. Olvass kifejezetten bőrápolással kapcsolatos blogokat, oldalakat, onnan majd megtanulod, mi az, ami jó bőrnek, mi az, ami nem. A lényeg, hogy meggondolatlanul, alapos utánajárás nélkül semmi baromságot ne kenj magadra, mert ez lesz az eredmény.
2016. jan. 14. 12:38
 3/3 anonim válasza:

17evesen mindig lesz egy ket pattanasod, de a taplalkozas rengeteget szamit!!!

Hiaba kensz magadra barmit, nem azok nem fogjak elmuilasztani, max. enyhitik.

A sima natur illatmentes novenyi szapoan igenis jo, szidabikarboma remekul leradirozza az elhalt hamsejteket, es tiszta lenmagolaj, kokuszolaj, oliva olaj hidratal.

Ha egeszesegesen taplalkozol, ez eleg. Meg mereganyagmentes kozmetikumok(Lavera, Alverde,Alterra, Dr.Organic).

Taplalkozas ugyben:feher cukor goodbye, sok zsir sok so,tejtermekek goodbye. Nem, ez nem azt jelenti, hogy nem ehetsz semmit, csak hogy helyettesiteni kell egezsseges alternativakkal: rizstej, mez, nadcukor, oliva olaj..stb.

Nyugodtan irj privatban, eleg sokat kuzdottem en is a pattanasokkal.

(+sok viz, alvas jot tesz)

2016. jan. 16. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!