Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » El akarom kezdeni vasalni a...

El akarom kezdeni vasalni a hajam, de nem akarom hogy ez roncsolja a hajamat, lehetséges lenne valami védelemmel a károsítást csökkenteni, vagy megakadályozni?

Figyelt kérdés
az a baj, hogy félig göndör félig hullámos hajam van, ami az a szép, hanem ami olyan mintha folyton kócos lenne, és hiába fésülöm meg, ugyanolyan marad. beszárítani se lehet, és amikor már próbáltam kivasalni sem lehetett teljesen, de legalább valamennyivel jobb lett. és szeretném ezért mostmár tényleg vasalni, csak tudom hogy roncsolja a hajat, és töredezni fognak tőle a hajvégek. mit tegyek? van valami hajápoló spray amit rá kell fújnom? vagy valami speckó cucc? nem értek hozzá, csak tényleg nem szeretném hogy annyira töredezzen, mert meg szeretném növeszteni, nem rég vágattam le belőle 15 centit, mert az egész töredezett és roncsolt volt(pedig nem is vasaltam), és nem akarom hogy megint ez legyen.
2016. jan. 15. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Vannak hővédő spray-k, keress rá neten, én nem tudok ajánlani mert nem vasalom. Ezenkìvül használhatsz hajpakolást,kókuszolajat is hogy egészséges maradjon
2016. jan. 15. 23:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Döntsd el hogy egyenes hajat akarsz vagy hosszút, mert ha az alapból töredezésre hajlamos hajad elkezded vasalni akkor egyenes lesz ugyan, de ronda töredezett és egyre rövidebb. A 200+ fokos vasaló mindenképp árt, nem számít mit kensz előtte a hajadra. Ez ellen semmi nem fog védeni.

Az én tanácsom inkább az lenne hogy kezdd el felkutatni a neten a hajtípusod ápolásáról szóló írásokat. Mert a hajad gondolom nem túl egészséges, nem jól kezeled ezért olyan mintha kócos lenne folyton. Normál esetben pedig nem olyan lenne. Ápolni kell és megtanulni hogyan mosd, fésüld, szárítsd, mit kenj rá hogy szép hullámos legyen, ne kócos hatású. Ennek több értelme lenne mint elkezdeni vasalni.

2016. jan. 15. 23:22
 3/5 A kérdező kommentje:
sok, vékonyszálú hajam van. ezt akármilyen jól kezelem attól még ugyanúgy fog állni. úgy áll, ahogy akar. és már sok mindennel próbálkoztam, de arra jutottam, hogy a hajam szerkezetét úgyse tudom megváltoztatni, úgyhogy mostmár egyedül akkor csak valamilyen hajvédőre fogok költeni, és nem fogok több pénzt fölöslegesen kidobni olyanra, amit örököltem és nem lehet vele semmit se kezdeni.
2016. jan. 15. 23:28
 4/5 anonim ***** válasza:

sajnos a vasalás mindenkèpp karositani fogja.a hővèdőkre sincs kokrétan bizonyitek,hogy tényleg hat.

max akkor alacsony hofokon heti 2x vasald(hajmosas után 1x) de ne minden nap!

de èn a helyedben nem kezdenèm el.sajnos vasaltam 3 èvig. nagyon nem jó. azóta nekem már lenott a hajam,de nagyon csúnya volt,toredezett,fako,szalkas.:/

2016. jan. 16. 09:14
 5/5 A kérdező kommentje:
oh jaj :( á pedig ez volt az utolsó reményem, hogy valaha még normálisan nézhetek ki :/
2016. jan. 16. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!