El akarom kezdeni vasalni a hajam, de nem akarom hogy ez roncsolja a hajamat, lehetséges lenne valami védelemmel a károsítást csökkenteni, vagy megakadályozni?
Döntsd el hogy egyenes hajat akarsz vagy hosszút, mert ha az alapból töredezésre hajlamos hajad elkezded vasalni akkor egyenes lesz ugyan, de ronda töredezett és egyre rövidebb. A 200+ fokos vasaló mindenképp árt, nem számít mit kensz előtte a hajadra. Ez ellen semmi nem fog védeni.
Az én tanácsom inkább az lenne hogy kezdd el felkutatni a neten a hajtípusod ápolásáról szóló írásokat. Mert a hajad gondolom nem túl egészséges, nem jól kezeled ezért olyan mintha kócos lenne folyton. Normál esetben pedig nem olyan lenne. Ápolni kell és megtanulni hogyan mosd, fésüld, szárítsd, mit kenj rá hogy szép hullámos legyen, ne kócos hatású. Ennek több értelme lenne mint elkezdeni vasalni.
sajnos a vasalás mindenkèpp karositani fogja.a hővèdőkre sincs kokrétan bizonyitek,hogy tényleg hat.
max akkor alacsony hofokon heti 2x vasald(hajmosas után 1x) de ne minden nap!
de èn a helyedben nem kezdenèm el.sajnos vasaltam 3 èvig. nagyon nem jó. azóta nekem már lenott a hajam,de nagyon csúnya volt,toredezett,fako,szalkas.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!