Lehetséges ilyet csinálni a hajjal?
Szóval úgy csináltatni vele valamit, hogy a hosszából ne veszítsen. Mert pl van osztálytársam láttam, hogy neki úgy van nyírva a haja, hogy felül feláll neki, ha lelapítja akkor ugyanúgy visszaáll. Nekem ha be akarom lőni a hajamat esetleg akkor szétesik, nem tartja meg a legerősebb hajlakk se nagyon puha hajam van..
ilyesmi hajat akarok: [link]
(baloldali)
vagy ilyet: [link]
Oldalt ennél kicsit hosszabb, a frufrum pedig kb a szemöldöömig lelóg. Lehet olyanra nyíratni, hogy így álljon be alapból, vagy legalább be lehessen ilyenre állítani?
Az az igazság, hogy a hajamnak a szerkezete eléggé fura.. Szóval ha nem állítom be, akkor olyan mint régen Justin Biebernek: [link]
És addig, ameddig nem nő meg normálisra, addig be szeretném állítani. Akkor valszeg veszek waxot. Vettem erős zselét, elméletileg 48 órás, de annyira puha a hajam, hogy nem tartja meg 2órára sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!