Felálló, túl gyorsan növő hajból hogy lehet lapos frizurát csinálni?
"Utólag írva: bocsánat a fura esti fogalmazásért"
17 éves fiú vagyok és az a helyzetnekem olyan a hajam hogy nem kunkorodik hanem csak egyenesen állnak a szálak.
Nem/alig lehet úgy állítani hogy normálisan nézzen ki ezért csak úgy hordom a hajamat hogy felfele ágaskodik. :D
A másik hátránya hogy nagyin gyorsan nő.
3 hét alatt nő meg "gömb" alakúra, de úgy hogy oldalt nem lelapul hanem kiáll mint a sünnek.
Szőke vagyok és ma láttam 2 szőke fiút akiknek nagyon tetszett a frizurájuk.
Megpróbálom leírni hogy milyen volt, de ez elég nehéz lesz. :S
Felül meg volt hagyva és a feje hátuljától egészen a homlokán túl ért és úgy hogy oldalra lapos szerkezete volt és oldalra volt fésülve.
Hú ez nem sikerült valami érthetőre.
Az a lényeg hogy nagyon szeretnék olyat, de ilyen erős, gyorsan növő hajjal képtelenség.
Hogy lehet csillapítani a növékedését?
Meg hogy ne legyen ilyen erős.
Hajnövekedést csillapítani nem lehet.
Annyi hogy neked gyakrabban szükséges fodrászhoz járnod, mint másnak. Érezd magad szerencsésnek, van aki már huszonévesen kopaszodni kezd, téged nem fenyeget ez a veszély:)
Ha pedig nem akarsz ilyen sűrűn fodrászhoz járni, próbálkozz a különböző hajformázókkal (zselé, lakk..), hogy neked melyik válik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!