Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Felálló, túl gyorsan növő...

Felálló, túl gyorsan növő hajból hogy lehet lapos frizurát csinálni?

Figyelt kérdés

"Utólag írva: bocsánat a fura esti fogalmazásért"

17 éves fiú vagyok és az a helyzetnekem olyan a hajam hogy nem kunkorodik hanem csak egyenesen állnak a szálak.

Nem/alig lehet úgy állítani hogy normálisan nézzen ki ezért csak úgy hordom a hajamat hogy felfele ágaskodik. :D

A másik hátránya hogy nagyin gyorsan nő.

3 hét alatt nő meg "gömb" alakúra, de úgy hogy oldalt nem lelapul hanem kiáll mint a sünnek.

Szőke vagyok és ma láttam 2 szőke fiút akiknek nagyon tetszett a frizurájuk.

Megpróbálom leírni hogy milyen volt, de ez elég nehéz lesz. :S

Felül meg volt hagyva és a feje hátuljától egészen a homlokán túl ért és úgy hogy oldalra lapos szerkezete volt és oldalra volt fésülve.

Hú ez nem sikerült valami érthetőre.

Az a lényeg hogy nagyon szeretnék olyat, de ilyen erős, gyorsan növő hajjal képtelenség.

Hogy lehet csillapítani a növékedését?

Meg hogy ne legyen ilyen erős.

2016. jan. 14. 23:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Hajnövekedést csillapítani nem lehet.

Annyi hogy neked gyakrabban szükséges fodrászhoz járnod, mint másnak. Érezd magad szerencsésnek, van aki már huszonévesen kopaszodni kezd, téged nem fenyeget ez a veszély:)

Ha pedig nem akarsz ilyen sűrűn fodrászhoz járni, próbálkozz a különböző hajformázókkal (zselé, lakk..), hogy neked melyik válik be.

2016. jan. 15. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!