Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek mennyi ideig tart ki...

Nektek mennyi ideig tart ki egy flakon tusfürdő?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok, másnak mi mennyi ideig elég.

Heti hány használattal, illetve milyen hosszú a hajad.

Amikre kíváncsi vagyok:

1, tusfürdő (250ml, 300ml, 500ml)

2, sampon (heti hány használat, milyen hosszú a hajad + kiszerelés)

3, hajbalzsam, hajpakolás (mint fentebb)

Esetemben:

Tusfürdő (250ml): 1,5-2 hónap

Sampon(250ml): 4-5 hónap (hátközépig, heti 2)

Hajpakolás(300ml): 4-6 hónap (heti 2)

2016. jan. 12. 14:08
 1/5 anonim válasza:

Tusfürdő (250 ml): 2 hét

Sampon (250 ml) kb. 1-1,5 hónap (hátközépig, két három naponta mosom)

2016. jan. 12. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Tusfürdő-sampon 2 az egyben "valamim" van. 500 ml, szerintem 2 hónapja vehettem és kb félig lehet. Napi 1-2x zuhanyzok, ha 2x, akkor a másodiknál lényegében csak a szagosodásra hajlamos testrészeket mosom meg, az nem is igazi zuhanyzás, csak ilyen "nap végén hadd ázzak 3 percet dolog". Hajat minden nap mosok, de rövid 1-2 centis, szóval nem egy túl tusfürdő igényes dolog.

Szóval nagyjából ugyan addig használom, mint te kérdező.

Bár ha használnék olyan fürdő szivacsot (nem igazi szivacs, csak fogalmam sincs hogy hívják), amit régen szoktam, akkor lehet 2x eddig is kitartana.

2016. jan. 12. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálam a tusfürdő 250ml-es 2-3 hétig napi egyszeri zuhanyzással. A sampon 250ml-es kb 1 hónap, 3 naponta mosok hajat és középhosszú a hajam. Hajbalzsamot nem használok csak olajat, de az közel egy évig elég nekem.
2016. jan. 12. 14:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Tusfürdő - fogalmam sincs hogy egyedül mennyi időre lenne elég, mert többen használjuk és van, aki szereti borogatni :) Kb. havonta teszek ki egy 500 ml-s habfürdőt.

Sampon 400 ml, tavaly áprilisban vettem (külföldről rendelt spéci) és még van benne. A hajam takarja a hátsóm és heti 1-szer, 2-szer mosom (télen elég egyszer, nyáron többször).

Balzsamot nem használok, a 200 ml-s hajvégápolóm több, mint 1 éve tart, még két ujjnyi van benne.

2016. jan. 12. 16:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Tusfürdő 250 ml - 2 hónapig tart napi használattal.

Sampon 250 ml - 2 hónapig tart heti 2 használattal. Derékig ér a hajam, de csak a tövét kell samponozni.

Hajbalzsamként pakolást használok. 800 ml, kb 1 évig kitart.

2016. jan. 12. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!