Szoktatok egyszerre több tusfürdőt használni. Én igen. Ez ciki? Na, nem egyszerre, de atól függ, mikor milyen kedvem van. Pl. Az egyik ha romantikus hangulatban vagyok, a másik felpezsdít, stb. Ciki, ha egyszerre több flakon van kibontva?
Nem :) Csak érdekelt, más is szokott-e így csinálni :)
Köszi a választ :)
Nem ciki, bár én a másik véglet vagyok. 1 szappant használok már évek óta és mindig csak azt. :D
Nekem annyira bejött, hogy azóta váltani sem akarok.
Mondjuk mikor már kezd elfogyni megveszem az újabb adagot, de azt addig bedugom a ruhák közé, hogy finom illat legyen (kellemest a hasznossal)
Nálunk 3-4 tusfürdő van mindig itthon és anyával azok közül választunk. Mindig amihez kedvünk van :)
Ez egyáltalán nem ciki.
Nem ciki.
Nekem is fel van bontva jelenleg 4 fajta, de azon kívül még 3 bontatlan lapul a fiókban.
Nem szoktam halmozni, általában 2 van otthon, hogy tudjam váltogatni,most sokat kaptam ajándékba, meg vásárlás mellé ingyen....
Jelenleg ezeket használom:
Playboy Vip - hétköznapokon
Nivea Apricot - hétköznapokon
Fa Pink Passion - ha jó kedvem van
Adidas Vitality - reggeli zuhanyzásokhoz (koffeines)
Ezen kívül van még 3 Playboy (Sexy, Spicy, Rock-csillámos)
19/L
Köszönöm a válaszokat. Akkor nem lesz fura, ha a nyaralásra 3-4 félét viszek magammal :D
Egyébként kedvencem a Palmolive thermal spa gyöngyös ( kék) tusfürdő, ( de 3-4 féle Palmolive tetszik)
Most itthon Avonos van: tropics (2 db), és egy dinnyés, egy cseresznyevirágos, kaptam Palmoliveset, Oriflames is van 3-4 tubus.
Bevásároltam avonosból, mikor akciós volt, meg a név és szülinapomra, llletve karácsonyra is ilyeneket kaptam ismerősöktől 4-6 flakonnal... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!