Mi lehet az oka annak hogy szőrösebb vagyok mint egy másik 15 éves, nem gáz hogy szőrösebb vagyok?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy nekem szőrösebb pl. a lábam elől hátul..van 3 olyan osztálytársam aki ilyen szőrös mint én..sőt van aki szőrösebb.De pl.szőrösödik a hasam,mellem közötti rész nem nagyon látni még.Lábam elől,hátul,arcom,intim rész,karjaim és most már a kézfejem is kezd látszódni.Kézfejem gyantáztassam le?2013. ápr. 14. 01:02
1/1 anonim válasza:
Teljesen normális, beindultak a hormonjaid. Ha nagyon zavar gyantáztasd, de szerintem még nem kell. De ha tényleg kínosan érzed magad, akkor inkább, ne érezd magad rosszul, jöhet a gyanta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!