Tudtok otthon elkészíthető frizurát bálba?
Figyelt kérdés
Találtam párat neten, de olyan sűrű a hajam, hogy mindig szét jön. Szóval olyan kéne ami nagyon egyszerű és nem lehetetlen sűrű, hosszú hajnál.2016. jan. 11. 11:39
1/2 anonim válasza:
Helló!
Nem írtál túl sokat a hajadról...
De ha hosszú, félhosszú, nézd ezt [link]
A red carpet quiff és az afölötti szerintem elég jól néz ki :D
De azért majd használj hajformázót, hogy kordában tartsd azt a sok-sok hajszálat :D
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) nemtudom mit írhatnék még a hajamról, szerintem a lényeg, hogy sűrű és hosszú, mondjuk fokozatosra van nyírva úgyhogy ezért is nehéz...néztem az oldalat de van köztük ami nem állna jól, esetleg azt a masnisat néztem azt majd lehet megpróbálom
2016. jan. 13. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!