Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Arcon fél éve meglévő pirosas...

Arcon fél éve meglévő pirosas folttal mit lehet kezdeni ami nem műtét?

Figyelt kérdés

Nagyjából akkora részen, mint egy 5 forintos, lehet nem hangzik hatalmasnak, de arcon azért elég feltűnő. Biztosan nem pikkelysömör vagy gombás eredetű, onnan tudom mert az eredeti kisebesedés annak idején utóbbi miatt volt, sportból adódóan csúnyán elkaptam, azt azóta rá való krémmel kikúráltam és az elkapott fertőzés teljesen el is múlt mindenhol. Ezen az egy helyen is (se hámlás, se viszketés), de a bőr csak ennyire gyógyult be, túl vékony, ott pirosas maradt. Állandóan sminkelni nem tudom és nem is szeretném, műtét pedig most nem lehet.

Létezik bármi, amitől egy adott területen lehet segíteni a bőr természetes regenerálódását? Mert időnként úgy látom, próbálna gyógyulni, de ugye higiénia és úszás miatt is nem tudom víztől távol tartani az arcom. Mit lehet ilyenkor? Van bármi ami segít a bőr gyógyulásában? :/

2016. jan. 9. 16:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!