Lacko99 kérdése:
Férfi lábszőr leszedése? Részletek lent.
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok.13 éves korom óta nagyon szőrös a lábam körülbelül 3-5cm hosszú már és nagyon hosszú.Ilyen a genetikám és korán érő vagyok,de már idegesít.Nem az a baj,hogy szőrös,hanem,hogy ilyen mértékben.Ezek mellett a korosztályomnak is visszataszító,és ezt nem is restek tudatni velem.Hangsúlyozom,az ő véleményük nem befolyásolja a döntést.Ez a téma igen megosztó,ahogy utánanéztem és vannak nők,akiknek szőrösen tetszik a férfi lába,vannak akiknek csak egy "kicsit",vannak akiknek meg a csupasz jön be,és inkább ez van többségben és úgy gondolják hogy a nagy testszőr retroszexuális,hasonló mint a szakáll meg a bajusz:ne legyen!Szóval leszedjem-e és hogyan?A borotválás kizárva,mert máshol is csinálom,és gyorsan visszanő,a gyantát is mellőzném,a hajnyírót meg se említem...Segítsetek hosszú válaszokkal.2016. jan. 9. 13:19
1/4 anonim válasza:
Szőrteleníteni akarsz,de kizársz minden lehetőséget! Maradt a krém,de szerintem az a legmacerásabb. Amúgy nem értem a hajnyírót miért zártad ki? Több haverom is hajnyírózza a lábát,nem nullásra,csak rövidre nyírja,hogy nem legyen dzsmbi.
2/4 anonim válasza:
hát ha ennyire zavar hajnyírót ajánlanám én is borotvától lehet kipatoggnál meg hasonlók és ahogy olvasom nem is akarsz teljesen csupasz lábat
beállítasz egy tetszőleges hosszt aztán adod neki, nem is fog erősödni annyira mintha borotválnád, ha meg visszanő megcsinálod megint sajnos ez ilyen borotválkozni is meg kell egy idő után
Amúgy szerintem az befolyásol legkevésbé egy nőt hogy egy férfinak csupasz vagy szőrös a lába
u.i.:Én még a férfiasságomnál is hagyom borostásra a szőrzetem, ja és szakáll bajusz most iszonyat nagy divat
21/F
3/4 A kérdező kommentje:
Esetleg az epilátor?Az tartós,a fájdalmat meg túlélem valahogy.A hajnyírózást nem akarom,ha már hozzányúlok akkor leszedem teljesen.
2016. jan. 11. 22:55
4/4 anonim válasza:
Szakáll -borostavágó tökéletes erre a célra. Eddig én is meghagytam, 2-3 cm-es, de nagyon sűrű. Buszun ülök nyáron szerintem kicsit igénytelen is, jobban izzad a lábam. Állandóan a nagy meleg csupa víz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!