Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel szőrtelenítsem a lábamat?

Mivel szőrtelenítsem a lábamat?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok és zavar a szőrzetem. Mivel szedjem le?

Borotva? Gyanta? Epilátor? Én az epilátorra gondoltam mert az hosszútávú befektetés. Köszi.

2015. szept. 8. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Én borotvát + borotvahabot használok.

A gyanta nekem nem mindig viszi le teljesen, pedig márkásat veszek és jól is kenem fel.

A borotvás módszer a legegyszerűbb.

2015. szept. 8. 17:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is fiú vagyok, és évek óta szőrtelenítem a lábam is. :) Először borotváltam, de annak hátránya, hogy hamar kinő, és másnap már borostás. Gyakorlatilag 3 naponta borotválni kell, ha azt szeretnéd, hogy mindig sima legyen a lábad.

Aztán áttértem az epilátorra és a gyantára, mindkettő jó megoldás, hasonlóan tartós eredménnyel, és jobban is néz ki a végeredmény, mert nem látszódnak a szőrök fekete pöttyei, és tovább sima is marad. :)

Nemrég pedig vettem egy IPL villanófényes szőrtelenítő gépet, párszor már megvillogtattam magam, és alig van már szőr a lábamon. Pár alkalom múlva az összes szőr ki fog pusztulni remélhetőleg. Eddig ez vált be a legjobban. :)

Ha az epilátor vagy a gyanta mellett döntesz, akkor írj, mert tudok adni egy-két tanácsot, hogy milyen gépet vegyél/ne vegyél. :) Erősebb fiús szőröket nem mindegyik szedi ki rendesen.

2015. szept. 8. 21:27
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi

Milyen gépeket használsz? Epilátornak és végleges szőrtelenítőnek?

Máshol is használod őket?

2015. szept. 9. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!