BORRIELLO kérdése:
Hogyan előzzem meg a hajhullást?
Figyelt kérdés
Üdv, az lenne az èn problémám hogy, apám ès a nagyapám elèggè elkopaszodott 30 èves kora után, ès èn ezt szeretnèm megelőzni ! Van-e valamilyen tippetek ? A hajsampon egyèni függő? Segítsetek köszi !2016. jan. 5. 20:34
1/1 anonim válasza:
Szerintem a genetikai hajhullást teljesen elkerülni nem lehet, de sokat tehetsz a hajadért a megfelelő táplálkozással, sporttal, stresszmentesebb élettel (tudom, nehéz :D ). A hajra való vitaminkészítményeket is megpróbálhatod (évente 1szer-2szer csinálsz egy 3 hónapos kúrát), pl. Revalid. A barátom Varga hajcseppet használt abban a korban, amikor a tesójának is elkezdett kihullani a haja, és még nem kopaszodik sehol, bár neki egyébként sincs dús oroszlánsörénye :) Remélem segítettem! 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!