Száraz ronda a hajam, mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Hiába mosom a hajam, nem fényes és nem szép.. Kifésülöm de fél óra múlva olyan mintha ezer éve fésültem volna utoljára. Mit ajánlanátok? Szép fényes selymes jóillatú hajat szeretnéj. Jelenleg csalános avonos sampont, kallosos cherrys hajpakolást használok. Nem segít..2016. jan. 5. 13:57
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt egy időben gondom a hajammal... száraz volt fénytelen és olyan volt, mint egy nagy suba miután kifésültem. Mindig váltogattam samponokat és ez nem tett jót. Nagyjából úgy egy fél éve ugyanazt a sampont használom (Médea Csalános) és már egy hónap után látványosan javult az állapota. Természetesen nem csak a sampont használom, hanem hajerősítő spray-t (L'Oréal paris ELSEVE Arginine resist x3 Hajerősítő spray) hővédőt, hogy a hajszárításnál ne roncsolódjanak a hajszálak (Schwarzkopf got2b) és szárítás előtt ill. után hajolajat teszek a hajvégekre (L'oréál ELSEVE selymes olaj). Azóta már gyönyörű fényes és selymes a hajam :) Könnyű fésülni és sokkal kevésbé töredezik. Tipp: a samponnal 2x mosd meg a hajad és közben hagyd rajta pár percig, a vizet csak itasd fel a törcsivel, ne dörzsöld, mert kócos lesz és fésülésnél elszakadnak a szálak. Miután fél száraz a hajad fésüld ki, hajerősítő aztán hővédő majd olaj. Hajszárítás és a végén megint olaj :) a felsoroltak közül mindent megtalálsz a tescoban :D Remélem segíthettem :) :*
2/3 A kérdező kommentje:
Szia!:) húúúú én is mindig olyan sampont használok amilyet épp meglátok es megveszem.... :D lehet itt a hiba :)
Az elseve termékeit próbáltam lehet visszatérek rá. A hővédőt azt hittem csak vasaláshoz jó :D kipróbálom így köszönöööööm!:)
2016. jan. 5. 16:10
3/3 anonim válasza:
Először is, fontos hogy természetes sampont használj, van bioboltokban többféle, vagy drogériákban gyereksamponok, Balea Med.
Ezután balzsam helyett érdemes a hajpakolást használni. Nekem Kallos Latte van ami bevált, nem tudom a Cherry milyen, de elvileg az is jó kell hogy legyen. Ha ez nem elég a hajadnak akkor használj rá argán olajat, vagy egyéb hajápoló olajat ami fodrászkellékesben kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!