Mit tudtok korpas hajra ajanlani? Mitol lehet?
Viszket nagyon, es hamlik fel a bor.
Mar regebb ota volt ilyen problemam, de tegnap furdes utan mikor egszaradt a hajam, tele volt bordarabokkal. A fekete hajam mintha szurke lett volna, annyira tele volt.
Orvosnal voltam, de nem tud semmit. Irt valami alkoholos kevereket, de nem hasznalt.
bár nekem csak enyhén korpás, így nem tudom neked beválik-e, de érdemes megpróbálni
nekem 1 hét alatt helyrehozza, ha csak kicsit korpás akkor rögtön
400 Ft körül van, szóval nem is drága és természetes összetevői vannak
meg ezt nézd meg
az öcsémnek ez segített (neki mondjuk nem csak a korpával volt baja), pedig előtte 3-4 másik terméket próbált
Kétféle korpa típus van, az egyik a száraz a másik a zsíros kopra. Az előbbi apró szemű kb mint amit a reklámokban a látsz, a másik viszont nagyobb szemű kb olyan a fejbőröd mintha hámlana. Nekem ez utóbbi van, sajnos végleges megoldást még én sem találtam de ezeket a termékeket használom felváltva és tűrhetőnek mondható:
Nizoral (gyógyszertárból) kb 3-4 ezer forint
Detergens sulfuratum klasszikus nevén kénes sampon (gyógyszertárból) kb 5-7 száz forint
Selsun Blue (gyógyszertárból) kb 3-4 ezer forint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!