Hogyan tüntessem el?
Figyelt kérdés
az also ajkam vonala alatt és az állam közötti részen két oldalt faggyumirigyek vannak...nem nagyok csak akkor latszanak ha a nyelvemmel "kinyujtom" azt a teruletet de rettenetesen zavar és hiaba kerestem rá neten semmi hasznalhatot nem talaltam :(
kinyomni nem nagyon lehet oket csak nehanyat es kis ido mulva visszajonnek hiaba nyomtam ki :( pattanasok csak nagyon ritkan lesznek beloluk és mindig csak egy-egy-ből
valaki segitsen hogyan lehetne eltuntetni oket :(
2016. jan. 2. 20:28
1/1 anonim válasza:
Vannak kifejezetten ilyen arc tisztítok valamit az arc tonik ezen nagyon sokat tud segíteni!!!
A szappan a barátod nyugodtan használd napi rendszerességgel pl homotövis szappant vagy fekete ásványokból készültet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!