HA hasiplasztikám volt, beállhatok a szoláriumba?
Sajnos nem kérdeztem meg,de el is költöztem arról a településről!A hasfalmban van egy implantátum és azmiatt aggódom,hogy nem lesz belőle baj esetleg a szolárium alatt?
De lehet elmegyek itt helyileg egy sebészhez...ksözönöm a hozzászólást!
Ha csak sima hasfelvarrás volt, zsírleszívás, akkor nyugodtan. Persze nem mindegy mikor volt a műét, de ha már több hónapja akkor baj nem lehet.
Ex- sógornőm varratta fel a hasát 3 szülés után, mert csúnya volt neki, utána ugyanúgy járt szoliba, napozott stb.
én nem szoláriumoznék sehogy sem, ha a helyedben lennék. Mindenhol túl erős/lehasznált csöveket használnak; a szolizás nagyon, de nagyon rákkeltő. Inkább vigyázz az egészségedre, Svédországban például már mindenhol betiltották a szoláriumot, mert bőrrákot okoz, roncsolja a bőrt.
Biztos nagyon szép vagy még attól, hogy nem vagy olyan barna. Amelyik pasinak meg úgy nem jössz be, az menjen a fenébe.
ZW
Kedves 19:14:-)
Tudod éppen azért nem jártam szoliba mert tisztában vagyok a rákkeltő hatásával:)
Köszönöm szépen a hozzászólásodat,nagyon aranyos vagy!
Azért merült fel bennem,hogy msot elmegyek mert nagyon fehér börű vagyok és meghívtak egy nívós buliba....gondoltam nem árt egy kis szín!!:)DE aszsem lemondok inkább róla:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!