Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » HA hasiplasztikám volt,...

HA hasiplasztikám volt, beállhatok a szoláriumba?

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 07:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondott az orvos, aki a mütétet végezte? Mert ebben az esetben ö az illetékes.
2010. márc. 25. 08:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Sajnos nem kérdeztem meg,de el is költöztem arról a településről!A hasfalmban van egy implantátum és azmiatt aggódom,hogy nem lesz belőle baj esetleg a szolárium alatt?

De lehet elmegyek itt helyileg egy sebészhez...ksözönöm a hozzászólást!

2010. márc. 25. 10:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak sima hasfelvarrás volt, zsírleszívás, akkor nyugodtan. Persze nem mindegy mikor volt a műét, de ha már több hónapja akkor baj nem lehet.

Ex- sógornőm varratta fel a hasát 3 szülés után, mert csúnya volt neki, utána ugyanúgy járt szoliba, napozott stb.

2010. márc. 25. 14:54
 4/7 anonim válasza:
100%

én nem szoláriumoznék sehogy sem, ha a helyedben lennék. Mindenhol túl erős/lehasznált csöveket használnak; a szolizás nagyon, de nagyon rákkeltő. Inkább vigyázz az egészségedre, Svédországban például már mindenhol betiltották a szoláriumot, mert bőrrákot okoz, roncsolja a bőrt.

Biztos nagyon szép vagy még attól, hogy nem vagy olyan barna. Amelyik pasinak meg úgy nem jössz be, az menjen a fenébe.

ZW

2010. márc. 29. 19:14
 5/7 A kérdező kommentje:

Kedves 19:14:-)

Tudod éppen azért nem jártam szoliba mert tisztában vagyok a rákkeltő hatásával:)

Köszönöm szépen a hozzászólásodat,nagyon aranyos vagy!

Azért merült fel bennem,hogy msot elmegyek mert nagyon fehér börű vagyok és meghívtak egy nívós buliba....gondoltam nem árt egy kis szín!!:)DE aszsem lemondok inkább róla:)

2010. márc. 30. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Műtét után, hegesedéskor a bőrszövet alsóbb rétegeiben sokkal nagyobb számban vannak jelen sztódó sejtek . Az UV sugárzás káros hatása hozzájuk is eljut. Nagyszámú sejt osztódása közben nagyobb a rák kialakulásának kockázata. Először csak az látszik, hogy nem úgy gyógyul, ahogy kellene, utána hetek/ hónapok/ évek múlva valami szörnyűség alakul ki belőle, na akkor nem lennék a helyedben.
2010. márc. 31. 23:09
 7/7 anonim válasza:
Ha esetleg a válaszom segít még neked, febr 1jén szültem és a kontrollon többször is elmondta, hogy ne napoztassam a heget.. amúgy sem tenném, mert napallergiám van- változó mértékben ugyan, de van sajna.. amúgy meg hipózott túrófehér bőrszínem van:S na jó, láttam már nálam máshogy fehéret is, de én nem napoznék már sehogy sem. Szolit sem vállanám be:)
2010. ápr. 1. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!