Levágatnám a hosszú hajam valaki tud segíteni? 19/F
Olyat, ami illik a fejformádhoz és a karakteredhez.
látatlanba nehéz jó tanácsot adni. tegyél fel fotót, vagy küldj priviben.
Szerintem se vágasd le! Igaz, fiúként tanácsolom ezt neked.
24 éves koromig rövid max 3-4 cm hajam volt (nem is igazán kellettem senkinek). Aztán jött egy "személyiségfejlődési, önállósodási, önálló lábra állási" hullám, nyitottam a világra, kb 20-40x annyit kezdtem el költeni magamra havonta, mint előtte és fokozottabban figyeltem önmagamra is: testileg-lelkileg. Azóta nem voltam például fodrásznál..
valahol itt tartok most:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
.. sajnos lányosan vékonyra sikerült a testem, ezért 2 féle reakció jön a valóságban is a Nőktől (..,aminek hangot is adnak): "fuuu, ez nem Férfi" és a "Szia, beszélgetünk kicsit?! :) " Egyébként elsöprő többséggel tetszik a Nőknek! Neked pedig Önmagaddal, a személyiségeddel, a stílusoddal és vele együtt a hajaddal, frizuráddal kell összhangban lenned. Látatlanból használható tanácsot nem tudok adni az igaz, de ne vágasd le szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!