Jancski kérdése:

Pattanás télen?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy télen eléggé ki szokott patogni a homlokom, és erre szeretnék valami tanácsot kérni,nyáron vagy tavasszal amikor kint is jó idő van akkor általában nincs semmi probléma max egy két darab jön elől de nem vészes,és nem is használok semmilyen szar krémet, de télen jön ki.
2015. dec. 27. 20:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Én reggel, este hideg vízzel és kézmosószappannal megmosom. Semmilyen kozmetikumot nem használok rá, viszont házi cuccokat igen.:D Mézet szoktam, bekenem az egész arcom, vagy csak a pattanásokat, rajtahagyom 10-15 percig, aztán belemasszírozom a bőrömbe, végül pedig sima hideg vízzel leöblítem. Ezen kívül az aloe vera növény zseléjével szoktam, de akkor azt egész éjszaka rajtahagyom, reggel mosom le, illetve, ha ,,nagy a baj", akkor összetörök fél, vagy egy egész aszpirint, a port belerakom egy kupakba, és arra csepegtetek tényleg csak 1-2 csepp vizet. Ezt összekeverem a kupakban, majd rákenem a pattanásokra és reggel lemosom. Nekem ezek szoktak használni, ezekhez már csak tényleg annyi, hogy testápolóval, vagy kézkrémmel bekenem, ha nagyon száraz lenne a bőröm. Remélem tudtam segíteni.:D
2015. dec. 27. 20:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget:)
2015. dec. 27. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!