Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik kőpúdernek vannak...

Melyik kőpúdernek vannak viszonylag egész sötét árnyalatai is?

Figyelt kérdés

Az Astor Perfect Stay alapozóját használom (3as árnyalatút), nagyon meg vagyok vele elégedve, de azért muszáj lefixálnom valamivel. Eddig az Astor anti shine vagy a Rimmel stay matte púderét használtam. Viszont most hogy jön a tavasz/nyár, másikat kell keresnem, mert ezek tul világos árnyalatuak, még a legsötétebb is. Az alapozómnak ez a 3as árnyalat szép egészséges barna és ha ezzel a kőpuderral fixálnám le, kb rózsaszines lenne az arcom. Azt meg nem akarom. Nekem olyan kell, ami szép barna. Nem bronzpúdert akarok, csak sima barnát :))

ha vki tudja, hol lehet ilyet kapni, irja le! kösziii :))

2010. márc. 24. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Igaz, nem olyan márkás, mint az Astor, de Constance Carrol-ból láttam egész sötéteket is. Talán egy próbát megér.
2010. márc. 24. 17:11
 2/3 anonim ***** válasza:
2010. márc. 24. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:
MaxFactor Creme Puff - nekem ilyen is van, de sajnos nagyon sötét nekem (42- Deep Beige)
2010. ápr. 18. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!