A Bánfi hajszeszből hajmosás után mennyit kenjek a hajamra?
Figyelt kérdés
Le kell e mosni a hajszeszt 40 perc után? Károsíthatja e a hajat ha nem mosom le a hajszeszt és úgy hajszeszestől szárad meg?2015. dec. 25. 20:20
1/3 anonim válasza:
Szia! En is használom. Használat után mindenféleképpen mosd le mert befogja a fejbort( legalabbis nekem voroses lett tole)
Mivel en nagy merteku hajhullasra hasznalom felek elotte is meg utana is hajat mosni hiszen minden mosasnal rengeteg jon ki, ezt ugy oldottam meg h szaraz fejemre viszem fel a hajszeszt majd 40-50 perc utan mosok hajat. Lekopogom, kezd használni. :D Ez egy csodaszer. :DDD Azt hittem már semmi nem segit.
Igazábol az a lenyeg h az egesz fejborodre jusson.
2/3 A kérdező kommentje:
Én hajszál erősítési és dúsítási célzattal használom, mivel eléggé elvékonyodtak a hajszálaim. Ezért kérdeztem, hogy ha csak ennyit szeretnék akkor is ugyanúgy, ugyanolyan módon kell használni mint ahogy a flakonon írja. Köszi a válaszokat.
2015. dec. 25. 20:43
3/3 anonim válasza:
Sztem a haj erositese erdekeben is ugyanugy kell hasznalni mint ami a flakonra van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!